Wednesday, October 22, 2014

macam lauk kat kedai.


hari tu pergi lunch dengan bebudak ofis, ak bawak bekal ak sekali.
tujuan ak bawak bekal sebab malas nak menghabiskan masa lunch kat luar plus nak jimat tapi dah dorang ni beria ajak, ok lah fine, i ikut uolls.

pastu masa makan, mula lah dorang dok mengomel makanan ak.
"syikin ni masak macam lauk kat kedai"

err habis tu korang masak lauk yg bagaimana?
macam lauk kat rumah?
lauk kat rumah tu macam mana? haha.


*happy diwali guys!! mohon bos tak merajuk kami tak pergi makan2 kat tepi kolam around sunway club katanyaa


No comments: