Thursday, May 1, 2014

Feel fresh.


Semalam penat yg amat. 
Banyak benda kena buat.
Bila dah stress, inilah hasilnya:


Chicken dum briyani!
Mula2 bila tengok nasi tu macam nak pengsan sebab banyak sangat.
Tapi lepas tu abes kot ak makan. 
Bila dah stress, selera makan pun macam dinosor kot. Haha.
Paling suka yang kuah yogurt tu. Slurppp


Pastu bila badan dah penat, otak dah penat, mulalah ak nak cari benda yg boleh menyegarkan badan.
Pusing2 kat bahagian mandian tu, terus nampak yg ini:


Setakat ni ak memang stick dengan mandian shurah.
Wangi kot bau dia.
Satu hari pun badan still bau mandian tu.
Saje je nak try in shower conditioner pulak.
In shower conditioner ni tambahan untuk kulit je.
Sama lah macam hair conditioner.

Sekali pakai terus jatuh cinta.
Badan rasa makin rileks sebab kulit rasa segar kot.
Lepas mandi terus tidur.
Hilang semua rasa penat.

This is how I pamper myself (:






2 comments:

dayu_myself said...

macam banyak je nasi beriyani tu???:)....macam sedap je...hihi

budak kecik said...

serius banyak gils. satu bekas penuh kot nasi tu. jenuh nak peghabih. tp habis jgk. haha. fully prepared by indian. sodap tak terkata. hehe