Monday, January 13, 2014

kelas menari ke senam robik?





ingat nak book kelas aerobik kat menara tm.
sebab bayaran dia affordable.
dan ak dah lama gilaaaaaaa tak jogging.

kenapa tak joging je?
sebab ak malas. haha.
kalau kelas aerobik, ada lagu.
boleh initiate ak untuk menari sambil bersenam.
yang ini lagi kena dengan jiwa ak.

tapi sekali kelas dia start pukul 5.45 petang setiap hari isnin dan rabu.
haalamak ak sampai rumah pun dah pukul 7 gituh.
celah mana nak aerobiknya. hailaaa

*maka bulan februari bakal menjelma. debaran makin terasa.


1 comment:

Nurin Farhanah said...

ko aerobik kat rumah je lah