Tuesday, December 17, 2013

stress pun dah tak rasa.


kerja bertimbun tapi nak jugak update blog. haha.
hari ni pukul 6.45 pagi dah bersiap nak pergi kerja. wuwu.

masa tengah tunggu bas kat lrt taman paramount, ada sorang budak laki macam terencat akal sikit, dalam lingkungan umur 20-an, tetiba lalu lalang kat situ sambil tegur semua orang yg ada kat situ.
bila dia lalu depan ak, dia cakap "hai".
ak senyum kat budak tu.
lepas tu, dia kata "eh amoi banyak cantik maaa"
senyum je lah yg ak mampu. haha.
lepas tu dia jalan pun asyik pusing tengok ak.
adoii adik ni. ak risau dia langgar orang je. haha.

ni kalau ada effect kartun, mesti dah keluar bunga sekeliling ak. contohnya macam ni

...
...
...
...
...
...
...
...
...







#tohokbalik #throwback #genting



*pagi ni ada terdengar segmen motivasi prof dr muhaya sebenarnya. sepanjang hari, ak boleh rasa aura positif. bila dah positif, rasa nak senyum je memanjang. haha. walaupun kerja bertimbun tapi ak dah tak kisah pun. jumaat ni nak kena present kat cyberjaya oiii. kbye!




No comments: