Friday, December 27, 2013

hati al-Quran.





"sesungguhnya setiap sesuatu mempunyai hati dan hati al-Quran adalah yassin".

kenapa sejak dua menjak ni ak rasa rinduuuuuuuu sangat dengan mak ayah ak?
perangai semakin mengada-ngada, kalah masa zaman u dulu.
masa student dulu, boleh je tak balik rumah 3,4 bulan.
tapi sekarang?
pernah satu malam, sebelum nak tidur pun boleh menitik air mata.
tapi sekali bila air mata tu menitik, ak rasa ak makin kuat.

air mata bukan tanda ak lemah.
tapi ak rasa dengan air mata boleh buat ak semakin kuat.
itu apa yang ak rasa.

*sejak dua menjak ni, dah berapa kali ak jumpa perempuan yang suka tengok body shape ak. apakah? jangan nak kata kau lesbian hoi!




4 comments:

Sweet ✿ said...

Akak sabar ye.
Perjuangan memerlukan pengorbanan.
Fighting !

Nurin Farhanah said...

mungkin kau makin berisi?

mungkin sbnarnya baju kau cantik?

budak kecik said...

terima kasih adik the sweet ^^

budak kecik said...

entah. ak tak rasa ak makin berisi. haha. perasan! housemate ak yg suka menengoknya. lps tu bdk kartunis yg dtg tumpang tido umah ak pun sama. hadoii. baju tidur ak cantik sangat gamaknya.