Thursday, November 28, 2013

bukan penutup tapi baru permulaan.


tak cukup yg ini, yg lain pulak dia tambah.
mana ak nak jaga website lagi, mana ak nak edit majalah lagi.
lepas tu, tambah dengan program jelajah sekolah seluruh negeri.
meeting asia bulan april jangan lupa.
pening ak nak request quotation dengan hotel.

dan spss!
walaweh last ak guna spss masa final year project kot.
tapi takpe.
inilah masanya nak aplikasikan balik apa yg kita dah belajar dulu.
untung2 boleh jadi expert in statistic.
ilmu baru lagi tu! insyaAllah.
takde benda yg mustahil ;)

ni tak masuk tahun 2014 pun dah memang betul2 kick off 2014.
minggu ni memang banyak kali ak skip lunch.

balik rumah, memang ak nak rilek je.
tak nak laptop, tak nak fail. tak nak pegang pen pun.
makan pun rasa macam malas je. boleh tak?
tapi lepas tu, bangun pagi macam dinosor je lapar dia.

bulan depan memang ak tengok je jam tu pukul 6.
takdenya ak nak balik on time.


*and roses are red, i'm going to bed. nite!






No comments: