Friday, October 4, 2013

standing in the eyes of the world.




syukur ya Allah.
berjaya jugak ak jadi graduan um. alhamdulillah.
alhamdulillah. alhamdulillah...




lepas majlis konvo, sempat lagi singgah i-city. hehe.
kesian nana kempunan nak jumpa dia. 
sabo ye nana  :P



mak ak dah penat.
ayah ak je yg semangat lagi nak bergambar.
tapi itu pun mata dah tertutup sikit dah haaa. hihi.



sempat upload sikit je dulu.
*clear version kena tunggu ahmed syahril upload.
sekiang!




9 comments:

koehzzz said...

amboih..smpai ke icity brjubah..eksaited terlebih ni..haha

budak kecik said...

hahaha. dah alang2 sampai i-city, jubah pun ada lg, trus lah snap kat situ. ngeee.

dah smpai kelantan ni. tak sabar nak bwk kereta baru. hehe. ayah ak beli viva kaler putih

koehzzz said...

wow..kereta kuar dlu dri lesen ek..laju2.hai..untungla ank ksygan ayah..hehe kete baru ke 2nd?

budak kecik said...

nak praktis drive dgn ayah ak plk. ni yg rasa mls nk g test jpj. drive guna lesen L je boleh? haha

kete baru.. mnggu ni kot dpt. insyaAllah

koehzzz said...

boleh je lesen L.stat enjin pstu men pusing2 keliling umah je la.haha nnti da ade kete elok2 la bwk kete tu ek.pastu nk kona jgn lupe bg signal!

budak kecik said...

err rasa mcm nak try drive kat highway otw ke kb. haha. lps tu, jumpa polis kelam kelibut. huhu.

ye2 taw. signal tu pnting. taw lah dia mmg pantang dgn org yg mls nak bg signal. haha

hidayah said...

kesian aku tgk lapel hood ko tu. dia da penat, smpai da kelepet2 tu. hehe.

Nurin Farhanah said...

kalau dayah tak cakap pasal lapel ko tu, memang aku tak perasan pun

hamboi, taruk lah kat fb gambar2

budak kecik said...

haha. yg sebenarnya ak dh cabut masa dlm kete lg. sbb snggah mkn kat nasi lemak cinta sayang lg. segan kot g mkn pakai jubah. masuk muzium 3d lg. haha

err malas nk update kt fb. cukuplah blog ngn twitter je. hehe