Friday, October 11, 2013

dekat sini ak banyak belajar erti hidup- um.

111013
updated-pics


officially graduated! alhamdulillah.
semoga Allah aturkan yg terbaik untuk ak dalam segala hal. amin.


terima kasih pa, ma sebab sentiasa paham dengan diri kakak :')
terima kasih untuk segalanya.



kami berdua je. wonder girls yg lain semua dah grad tahun lepas.
keep in touch girls!



one of my bff.
embryologist-to-be.
-nurin-
yg ini pun salah sorang ahli wonder girls. hihi.
dia sebenarnya sanggup lari dari lab kejap untuk datang konvo ak.
thanx nurin. terharu :')



kak farhani pun datang sama dengan nurin! thanx kak farhani :)



err bakal suami mungkin. hehe.
thanx mr virus sebab sudi datang, jumpa mak ayah ak sekali.
dan terima kasih untuk minion. dengan cokelat!
*sangat tak sangka dia boleh buat ayah ak interested untuk borak dengan dia. gaya macam dah lama kenal. haha.
dia memang agak pendiam tapi dia pandai ambik hati orang tua.
kiranya pendiam bertempat.
yg ini paling ak respek.


terima kasih untuk yg sudi datang. 
yg tak sempat jumpa tu terutama kak ally. mintak maaf sangat2.
hari tu dah macam lautan manusia.
tak larat nak berenang dah.
lepas keluar dari dewan, semua dah berterabur ke mana-mana.
anyway, photoshoot untuk wedding pun boleh kan kak ally? :P
insyaAllah.



mari panjat tangga kejayaan :)
insyaAllah.





2 comments:

koehzzz said...

ala..ayh kau yg byk brckap..aku layan je..haha

budak kecik said...

yeke? nmpk mcm kau je yg byk bertanya. hihi