Saturday, September 28, 2013

teka lokasi.



cuba teka ak snap gambar ni kat mana?
yg pasti bukan um!





6 comments:

koehzzz said...

taman kat klcc!haha

budak kecik said...

pandaii. nampak sgt kau pun suka g klcc :P

koehzzz said...

eh jap..iye ke klcc.aku men bntai je..haha smlm kn g klcc..aku ckp la klcc..haha

budak kecik said...

betul lah klcc. hehe. hari khamis hri tu ak g ngn fit, nk singgah pos ofis je sbnarnya sbb ayah ak nk salinan lesen L utk booking kereta.

ak kalau dh alang2 dtg klcc, mmg konpem menyimpang smpai ke tmn dia. hihi. byk kali jgk lah ak g sensorang je. prgi weekdays plg best sbb tak ramai.

koehzzz said...

ptut la g klcc mcm g midvalley je ni.ade ape klcc tu..mcm xde ape je..da la paking moto pn kene bayo 2 hengget..ceit!

budak kecik said...

klcc takde apa pun. taman dia je yg best dan menenangkan. lgpun slalunya ak prgi sana ak bukan bli pape pun. ak cuma nk snggah taman dia je. nak shopping kat sana mmg tak lah. mahal kot. padahal brg2 lbih kurang sogo je tp sbb tmpt dia ekslusif, so harga pun eksklusif lah. kalau mlm lg cantik tasik dia sbb ada kilauan lampu yg bercorak.

sbb tu klcc better g ngn lrt je. snang je kot. turun dri lrt, trus smpai klcc. berbumbung plk tu. hehe