Tuesday, September 10, 2013

kecik2 cili padi.



budak perempuan paling nakal zaman mrsm ak dah kawen oii! 
pehhh dia punya tahap nakal sampai cikgu pun surrender. haha.
tapi tak sangka pulak dia kawen awal.
tercabar pulak ak  =,='

dia ni kecik je, lagi kecik dari ak kot sebab dia versi keding.
ak versi tembam. so ak takdelah nampak kecik mana pun. haha.
tapi kalau kawan ak ni memang nampak kecik sebab dia kurus.

dan paling excited bila dapat tahu dia dah pregnant!
subur betul minah nih. bunting pelamin gamaknya.
macam mak ak, kawen tak sampai sebulan dah mengandungkan ak. hihi.
disebabkan majlis sanding mak ayah ak kena tangguh sebab ayah ak busy sangat dengan kerja dia sampai tak boleh cuti, so dorang bersanding sebulan lepas nikah.
maknanya masa mak ayah ak bersanding, ak pun bersanding sama lah masa tu. 
untung dapat merasa pengalaman bersanding. ehh?

tak sabar nak tunggu kandungan dia sampai 6 bulan.
macam mana lah ghope kawan ak yg kecik ni bawak perut dia?
mesti super duper comel!
jaga diri dan jaga kandungan sekali ye wak.
jangan lupa mengaji.
supaya baby kat dalam sana tu tenang bila dengar ayat2 cinta Allah :)


geram pulak ak nengok muka kucing bertiga nih. rasa macam nak buat bantal golek pun ada
.

No comments: