Monday, August 26, 2013

power ranger ke lone ranger?



baru nak upload gambar pengapit. dah berzaman kenduri kawennya.
pehh make up tu mengalahkan pengantin. haha.
kak zaza (sepupu) lah yg beria nak make up ak.
dari ak kecik sampai ak besar, suka beno make up muka ak.
selalu je jadi bahan eksperimen dia. 
tapi kalau kak zaza make up, serius lawa.
no wonder ramai bakal pengantin booking dia sesiap.

masa ni ak tetiba migrain.
mood bergambar langsung berkecai.
yg ni pun ak cilok dari fb sepupu ak.



baru ak tahu apa itu maksud hidup menyendiri.
kat sini, semuanya buat hal sendiri.
ada sorang housemate pun macam takde.
kawan lagilah ak takde kat area danau kota ni.
ak ni memanglah nampak pendiam.
tapi ak kena jugak ada sorang kawan pun jadilah.
ada jugak yg boleh dengar ak nak membebel apa.
ni kucing lagilah takde.
kalau dapat membebel dengan kucing pun dah ok sebenarnya.
paling best, bila part dia tenung je kita bila mulut kita dok potpet depan dia.
mesti dia kata' "apa bendalah perempuan ni dok membebel. karang ak menjawab, dia pulak yg pengsan"
hahha

*sekian saja berita daripada lone ranger. peace!

4 comments:

koehzzz said...

best ape mnyendiri mcm tu..xde sape nk kaco idup kau.ke kau nk kne ade org dgar bebelan kau ari2?haha

Nurin Farhanah said...

kesian

rajin2 la turun kl

budak kecik said...

mr virus: kau boleh lah dok sorang mcm tu, habis bosan lyn komik je memanjang. kann. haha. ak mana boleh. mati kutu lah mcm ni. huuu. ni yg rasa mcm nk g tido umah nurin satu mlm pun jd lah. hukhuk

budak kecik said...

nurin: tgh cari mood rajin nk g vista nih. hehe. pastu bwk ak g mkn ye *mkn lg. hahah