Friday, August 16, 2013

peluang kerja TERgolek.


hari ni saja2 terjah ofis adik ak.
bising gila ofis dia.
maklumlah adik ak je yang perempuan muda kat situ.
sakan ler engineer yang muda2 mengusiknya.

dan otomatik adik ak boleh jadi hot stuff kat ofis dia.
bila tetiba kakak dia pulak yang muncul kat ofis tu, semua dok kata, "oo ni ke kakak mek?"
haaa mek kau dorang panggil adik ak.
asal kelantan je, mesti panggil mek. hehe.

yang bestnya, tetiba datang peluang kerja bergolek dari langit.
bos zura konon ingat ak ni degree holder yang relate dengan engineering, terus kau nak bagi ak kerja.
*nampak sangat bebudak engineering atau kemahiran ni laku di pasaran.

tapi encik, saya ni budak biotek.
kalau bab engineering ni saya pandang sebelah mata je.
*lepas spm, utp pun ak tolak. huhu.

insyaAllah ada rezeki lain untuk ak :)





No comments: