Wednesday, July 3, 2013

abang shah ke kak ila?


nak masuk mandi pun kemain check dua tiga kali pintu toilet tu berkunci ke tidak.
amboi "abang shah".
jangan bimbang.
saya pun takde gamak nak pergi intai awak mandi.
barang kita sama je even gaya awak persis lelaki tapi awak tetap ada nasi lemak lima puluh sen.
no doubt.

abang shah lah sangat.
ni nanti kalau ak ada terjumpa dia lepak kat mamak sekitar pv10,pv12 ada jugak ak tersasul panggil dia kak ila. haha

*abang shah- housemate tomboy ak. nama dia shahilla. kemain sedap nama dia. tapi sayang, gaya memang seratus peratus lelaki.

No comments: