Wednesday, June 26, 2013

bye pj. hai danau kota!


ak ada berita baik!!
ak ada jumpa williams corner kat danau kota!

apa itu williams corner?
williams corner tu asalnya restoran famous kat area pj.
western food dia paling power.
so lepas ni, korang yang tinggal area gombak, wangsa maju, ampang boleh ler singgah ke danau kota.
tak payah susah-susah pergi pj dah haaa.

restoran ni dekat dengan platinum lake condo pv13, pv10.
dekat dengan uptown jugeks.
kalau tak tahu jugak, google je columbia hospital danau kota.
restoran dia paling hujung.

dekat area sini jugak ada nz curry house.
tomyam dia paling power wehh!
makan sekali nak lagi. serius.
nz curry house ni betul-betul sebelah columbia hospital.

penghuni kondo pv10, pv13 memang untung betul.
kedai makan meletops bersepah!
*negro pun bersepahs kat sini T_____T*


malam ni william nak?
moh ler kita!



No comments: