Tuesday, March 12, 2013

air mata berterabur entah ke mana-mana.



sumpah kelakar lawak ke der 2!!
kalau boleh terguling dalam panggung wayang tu, dah lama ak terguling rasanya.
yang pakai gigi palsu pun boleh tercabut rasanya. haha.

paling superb, part harith iskander.
lawak dia memang berilmiah habis. dan sangat sarkastik.
memang cukup kaw-kaw sarkastik dia.


*terima kasih farah sebab belanja kami berlima untuk movie lawak ke der 2 ;)
tidur satu malam dengan korang mana pernah cukup. lagi-lagi bila dah lama tak jumpa. banyak cerita yang diperam, dah boleh jadi ikan pekasam kot. insyaAllah next time kita cuba kumpul semua bebudak ni. backpack ke cherating mungkin?ak teruja dengan pantai dia sebenarnya.

6 comments:

ghost writer said...

tapi malang terlalu banyak edit. sebab tuh rata-rata ramai mengatakan lawak ker der versi teater lebih mengancam hormon ketawa kita.

ms ribena said...

ALA!!!! X AJAK!!!!! MERAJUK LA...

budak kecik said...

ghost writer: wah, kalo yg ni pun gelak tak berhenti, kalo prgi tgk teater dia, gelak sampai pengsan lah gamaknya. hahaha

kak ally: ala, jgn la merajuk. hukhuk. isnin lps ikin jumpa farah, awatip, fit, dayu, peah. lawak ke der tu tak plan pun sebenarnya. kebetulan tengahari selasa tu smua free, haaa apa lagi, terus serbu mid. huhu.

nurul 'awatif ahmad said...

xmo cherating. i nak cameron.hehe

budak kecik said...

cameron pun bulehhs. proposal mana? belanjawan, tempat penginapan, jumlah peserta, tarikh penginapan semua kena masukkan.

tp yg sebenarnya, kita kena terjah mengejut, baru plan menjadi kann.

JGS said...
This comment has been removed by the author.