Saturday, December 8, 2012

berita baik untuk orang yang berbadan comel ;)



alhamdulillah. kebanyakan sepupu saya yang cuba Alpha Lipid Slim Diet 2 (ALSD2) telah menunjukkan perubahan yang sangat ketara dalam masa seminggu je! pehhh. rugi sesiapa yang tak cuba nih.
dalam masa seminggu, berat badan mereka turun 3-5kg. paling penting, mereka dah nampak sedikit kurus daripada yang biasa.
sangat ketara perubahan bentuk badan mereka. 
perut yang selama ni membuncit, dah mula kempis. dalam masa seminggu je!

saya tak pernah terpikir nak promote produk slimming bagai ni.
tapi bila dah depan mata saya sendiri, mereka dah mula kelihatan kurus, saya percaya produk ini akan menjadi berita baik untuk mereka yang berazam untuk kurus :)
saya sangat suka tengok perubahan yang berlaku pada orang yang berbadan comel nih. serius..
kebanyakan golongan ni sedikit segan dengan keadaan fizikal mereka. keyakinan diri pun selalunya kurang.
insyaAllah produk ALSD2 mampu merubah hidup korang :))
tunjukkan pada orang2 yang selalu kutuk korang, bahawa korang pun boleh bergaya macam mereka! ape ade hal der.


AMARAN DAN PERINGATAN:
Produk ini mengandungi komposisi bahan yang memberi kesan penurunan berat badan kepada orang gemuk.

kenapa perlu cuba ALSD2:

1. TAK PERLU BERLAPAR. boleh breakfast, lunch, hi-tea, dan dinner. TAK perlu sekat selera makan korang. vitamin dan mineral dalam badan sentiasa cukup :)
2. MURAH. tak perlu susahkan badan ke pusat slimming sampai habis $$$$$$$.
3. SELAMAT DAN EFEKTIF.
4. PENGURANGAN BERAT YANG MAKSIMUM.
5. PEMBAKARAN LEMAK SECARA SEMULAJADI. say no to spare tyre. yezza!
6. MENGEKALKAN JISIM OTOT SELEPAS PENURUNAN. kulit tidak akan menggeleber, kulit tidak akan kendur, dan kulit juga tidak akan berkedut. berita baik nih! hehe.
7. AWET MUDA.
8. kenaikan berat badan yang SANGAT PERLAHAN selepas tidak mengambil ALSD2. berat badan sepupu saya maintain even tak sentuh ALSD2 selama sebulan.
9. program diet untuk jangka lama. bukan bersifat sementara sahaja.
10. diimport sepenuhnya dari New Zealand.
11. paling penting: HALAL :)


PROMOSI PAKEJ untuk 2 tin ALSD2:
RM360- semenanjung
RM380- sabah/sarawak
*RM10 postage

FREE:
1. 1pc Turbo Shaker
2. 1pc buku panduan diet lengkap ALSD2
3. 3pcs ujian pembakaran lemak@ketostick
4. register keahlian NZ
5. starter kit & cooler bag


TAPI..
jika masih ragu2 dengan keberkesanan ALSD2, korang boleh cuba 1 tin dulu dengan harga PALING ISTIMEWA dan HADIAH PERCUMA turut menanti korang ;))

ape lagi korang. tinggal berapa hari je lagi dah nak masuk tahun 2013.
mungkin korang boleh masukkan dalam senarai azam tahun baru korang: KURUS DENGAN ALSD2! yabedabeduuu!
untuk bakal pengantin bulan 12 ni pun masih sempat kurus dengan ALSD2! bagi kejutan untuk si dia masa hari akad nikah ye. hihi.


jika berminat boleh hubungi  saya, syikin: 017-9230036. terima kasih :)







14 comments:

Hans said...

kalau orang yang tak suka minum susu...jawapannya bersenam lah cam aku nih hah..hahaha

budak kecik said...

tp kan yg ni ade rasa vanilla. takdelah rasa pure susu. ak pun tak suka susu wehh. huhu. haa yg ni tak payah bersenam pun takpe. sbb produk ni boleh bantu bakar lemak secara semulajadi. yg ini mmg penting. hehe

Nurin Farhanah said...

pergh, bisnes nampak

mie said...

jadi agen...
gue pun x minat susu2 ni..
kena bersenam la nampaknya..
ehehhehehe

budak kecik said...

nurin: xde lah bisnes mne pun. cuma ak excited bila tgk sepupu ak smua dh mula kurus. lgpun produk ni bantu bakar lemak secara semulajadi. mcm catalyst lahh. tu yg ak tlg promote. hehe

mie: try lah dulu. bukan rasa pure susu ni. sepupu laki ak yg perut boroi pun dh cuba. skrg dah tak boroi lagi. hehe

Zie Madini said...

Ramai org masuk agent ni kan. rasa nak kak zie mcm nk masuk gak la. hiksss

budak kecik said...

ramai kak zie. sbb ade prubahan yg sgt positif dlm mse smnggu tanpa perlu berlapar. hehe

jom2. kalau kak zie nk try join, contact je sy :)

NUR AYNIE said...

benda nih mmg dari dulu nak try tapi bajet tak mengizinkan. =.=" Student la katakan. :D

budak kecik said...

phm2. sbb sy pn student. hehe. sy dpt taw bnda ni sgt laku kat uitm. rasanya kalau um (tmpt sy bljr), bebudak ni xbrapa knal. tp seriously ALSD2 lg murah drpd produk lain.

xpe. kalau aynie dh ade bajet, bleh try contact sy. sy boleh bg special price pakej dgn hadiah2 lg. hehe ;)

hnahdy said...

kawan hana da minum sambil petang2 p jog.. mmg berkesan.

Liyaa Mf said...

Tapi kan, biasa org kata produk kurus ni mmg la boleh kurus bila makan. Tp bila stop makan nanti badan naek semula. Silap2 lg comel drpd sebelumnya. Heheh. Just bertanya utk org laen. Rasanya takde nak try pun. So far slim lagi :P

budak kecik said...

hnahdy: itulah. kalau dpt joging lg bagus. sbb sepupu sy, dia xde mse nk joging tp still brkesan.


liyaa Mf: haa yg itu sy mmg slalu dgr. tp produk ni bkn mcm tu sbb kesan produk ni utk jngka mse yg lama. spupu sy even x amek dlm sbulan tp berat bdn dia x naik. even korang dh brhenti mkn produk ni, korang akan tetap rasa kenyang. hehe

notti netti said...

macam minatlah....nak trydulu lah....nanti saya sms

budak kecik said...

walaupun sy blk kelantan, sepupu sy kak azzue boleh contact kak notti. nnti kak azzue boleh share pngalaman dia dgn kak notti psl ALSD2 ;)