Saturday, November 10, 2012

harith dan kucing.



kucing baru je landing atas riba nak bermanja dengan ak, dia pun datang la terkedek-kedek kat ak.
"nak duduk. nak duduk"
terpaksa la letak kucing kat tepi. permintaan mohd harith iskandar punya pasal.

*hari ni harith banyak meragam. banyak menangis. mungkin rindu papanya. tapi dia tak reti nak luahkan perasaan dia.





7 comments:

koehzzz said...

kalo aku.aku plih kcing!haha

budak kecik said...

ish xde gamak ak tgk dia dok menangis. kesian kot. td pun, mcm2 pesen dia buat. itu tak kena. ini tak kena.

pas2 td dia pergi bukak seluar dia, bukak pampers dia, bogel depan tv. pas2 dia tonggeng bontot dia kt ak, soh tembak. hahaha. *mama dia baru beli pistol kt dia.

koehzzz said...

haha.harith2..reti plak die bukak pmpers tu.kalo dpat kat aku 2 da merah2 bntot die aku cubit.hehe

budak kecik said...

bebudak ni mmg dah reti bukak pampers sendiri kot. zahra lg la. ak ckp je jom mandi, terkedek2 g toilet, pas2 tgn dah siap bukak pampers pun. hahaha..

ish2 kesian harith kalo dpt pkcik mcm kau. hihi

Fiq Vertigo said...

i want pictures of him. ive been doing nothing but wait for u all to put up some pic.. gahhhhhhh

budak kecik said...

nnti k.kin soh andak share kt fb ea ;)

encik cool said...

meow..meow.meow..kucing jantan nak bermanja..khakhakhakhakhakhakha!!sory gurau..