Thursday, November 29, 2012

betul ke?



tengah khusyuk siapkan lab report, tetiba ade orang ketuk pintu rumah.
dengar suara lelaki pulak tu. dah la kawan2 yang lain pergi kelas. ak je yang ade kat rumah .
heartbeat macam nak pecah. cuak punya pasal.

masa tu ak terpikir, mungkin budak2 nakal kot. saje nak main ketuk pintu rumah.
sebab kat area rumah k.ally ni memang ramai budak2 yang selalu main kejar2. maklum lah cuti sekolah kan.
kawan ak pernah kena usik dengan budak2 ni. dorang mintak duit kot. tak pepasal mintak duit. haha.
so ak ignore je lah ketukan pintu rumah tu. malas nak layan.

tapi makin lama, makin kuat lah pulak dia ketuk. takuuttt!
ak paling takut yang jenis salesman ke, yang tetiba mintak nak masuk rumah, yang pakai ilmu pukau ke.
haa amek kau. semua benda negatif bercampur dalam minda ak.
harus lah kan. sebab ak sensorang je masa tu. cuak beb!


dengan bismillah, ak bukak pintu..


rupa-rupanya orang indah water! haha.
kesian. punya lah lama ak nak bagi respon.
*masa tu pun, still berpikir betul ke kau dari indah water?





4 comments:

dayu_myself said...

baik-baik syikin..
duk kat luar memang bahaya tau...
masa kitorang, siap ada perogol bersiri...
waaa...seram gila..tak tahu betul tak..hahhaa

budak kecik said...

agak lah. sbb tu kte selalu g mne2 ngn k.ally. cuma kdg2 je lah kte blk umah mlm2 sbb stay kt fak.

eh dayu ape cite? nape tak hapdate blog? ce cite ce cite

aswadz said...

sorang2 je ke masa tuh? bahaya gak walaupun org indah water skali pun.

budak kecik said...

aah sorang je tyme tu. itulah. pnjenayah zmn skrg kemain lg taktik dorang. haih!