Saturday, June 23, 2012

james bond.


alhamdulillah selesai pindah barang kat kolej 5.
tapi malam ni still tidur kat 4th dengan budak2 ni:

aimi. k.ally. budak kecik.
bebudak bilik james bond B007 2011/2012.


pagi esok aimi nak berangkat ke kota tinggi, johor. praktikal kat sana.
*tetiba teringat waktu ak praktikal kat kluang, johor tahun lepas*
k.ally pun dah nak pindah umah sewa dia kat pantai permai. k.ally pun praktikal kat pantai dalam.

terima kasih k.ally dan aimi sebab sanggup angkut barang ikin yang saaangaaat banyak.
*serius banyak*
rasa macam nak pengsan.
tapi alhamdulillah dapat 1st floor so tak payah la kami bersusah payah naik tangga.

lepas siap angkut barang, pergi uitm shah alam pulak sebab teman k.ally pergi jumpa bakal adik ipar dia. *kan k.ally? hehe. okay ikin gurau :P*
sampai shah alam, terus singgah restoran iskandar nasi kandar.
wah, sodaapppnya kari dia!

sampai bilik james bond pukul 5.45 ptg.
solat asar. terus pengsan.


*heh. dah macam diari je blog ak ni.

2 comments:

ms ribena said...

adik ipar? hurm.. ntah la.. x marah pon ikin ckp cam 2.. wlupun cm da pts harapan tp akak still mengaminkan gosip2, cakap2, doa2 korg2 sume 2.. haha!

budak kecik said...

doa k.ally. kalau dah mmg dia jodoh k.ally, x ke mne pun ;)