Sunday, June 17, 2012

i need YOU. Allah.


sejak 3 hari ni, ak ditemani 'teman rapat' yang dah lama menghilangkan diri.
ye teman rapat ak, migrain.
dengan keadaan yang berjerebu, sibuk dengan stadi untuk 4 paper lagi, kepala rasa macam nak pecah.
Ya Allah semoga dipermudahkan segala urusanku untuk minggu ini. amin.

*tunggu ak ada DSLR. lepas tu jadi ketua, handle untuk event photoshoot. nak jugak tengok orang MELAYU yang dikatakan perangai macam taik bila masuk persoalan kerjasama.

2 comments:

dayu_myself said...

hahaha...
sabar2 syekeen..
gud luck tuk exam ae..buat betul2..
^__^

Anonymous said...

kena masuk kelas photography dlu. kalau ada DSLR tp xpndai amek gmbr xguna jgk :p