Saturday, April 21, 2012

keling tu dah terkantoi dengan ak. yes!


keling tu dah terkantoi dengan ak!!
kalau sebelum ni, ak takde bukti nak tuduh dia.
tapi hari tu, memang terang2, ak dan rumates ak nampak dia pakai selipar toilet rumate ak pulak!
masa tu, ak dah nak rasa terbakar.
sebab tak cukup dengan selipar ak, dia pergi cilok selipar toilet rumate ak pulak oii!!

hari tu memang hari ak beli selipar toilet yang baru hokaayy.
*bata masjid jamek tu. tapi sebenarnya ak aim nak beli kebaya. alang2 keluar, terus beli selipar yang baru*
 ak dah memang niat nak sedekah je la selipar toilet ak yang dia selalu rembat tu. tapi hari tu, dia biarkan je selipar toilet ak tu tergolek depan bilik ak tapi dia pergi rembat selipar toilet rumate ak pulak.
macam sengaja je nak sakitkan hati ak kan.

bila sampai kolej petang tu dari masjid jamek, dan2 kami terserempak dengan keling yang tengah bergumbira pakai selipar toilet rumate ak.
nasib kau la keling. 
at least ak dah ade bukti nak sembur kau kan.
ayat yang paling best keluar dari keling tu: SAYA TAK TAHU!
pergh2. dah terang2 kau pakai selipar rumate ak, boleh pulak kau kata TAK TAHU??
heh. selipar tu tersarung secara automatik kat kaki kau gamaknya.



lepas ni, jangan kau rembat selipar toilet ak yang baru pulak keling oii.
kalau tak, ade jugak ak baling mercun bola dalam bilik kau nanti.





8 comments:

happy eim said...

nk sound lebih2 kan..
timbul isu p'kauman plak..hehe~~

budak kecik said...

oo xpe. yg tu no hal la. kita tego dia cara berhemah je sbb mmg dh trpikir pn psl isu prkauman tu. xde lbh2 pn.

even dlm hati membengkak je. tp sabo je la ngn org cnggini. huuu

Siti Hawa said...

ekin... sound kuat2 sikit.uhhuhuh..
suka pau selipar org ni.. biasa la keling..suka berbelit..

budak kecik said...

erk, sound sket2 bley la dgn dia. sbb keling ni mmg terer kalo bab gadoh2. ni cari bala namanya. huhu

asenya hawa knal kot bdk tu. bdk junior india sebelah blk ikin tu. mata dia yg slalu merah. hui, takut tgk mata dia! xtaw la plk kalo2 dia pakai lens kaler merah.

Siti Hawa said...

yang pendek ke yang tinggi.. suka hati dia jer amb hak org ni.. diorg x makan saman betul la

budak kecik said...

asenya dia yg plg tnggi dlm blk tu. yg pendek tu baik.

tu la psl. mmg x mkn saman pn. huhu

Nurin Farhanah said...

hehehhehe
sejak kantoi r tu, dia dh xde curi selipar lg kn?

budak kecik said...

err, dia pakai blk smula la selipar toilet ak yg lame tu. dia 'pose' sekejap je.

entah ke mane2 dia bwk selipar ak tu