Friday, February 3, 2012

sakura. wangi.


wangi jugak scrub ni ek.
dah la botol dia kaler pink!

sebenarnya dari form 4 sampai la sekarang, ak suka pakai scrub susu dari produk lulur binari.
*scrub nak yang dari susu tapi air susu, langsung tak boleh minum*

tapi kali ni ak terpaksa tukar pakai scrub watson sebab ak tak jumpa scrub feveret ak tu. masuk je watson, ak nampak botol kaler pink ni!
tanpa membuang masa walau seminit, ak terus rembat yang ni.
*even dalam hati kecewa sebab tak jumpa scrub susu tu*
nasib baik bau dia wangi. hee.


girls, kalau nak kulit selembut sutera rajin-rajinkanlah pakai body scrub ea.
tak rugi pun kalau amalkan body scrub ni. serius. tak tipu.
*kawan ak si dayah pun dah terpedaya nak pakai scrub. ngeh3.

4 comments:

Anonymous said...

kulit selembut sutra??boleh ke laki pkai scrub??haha

budak kecik said...

entah. tp rasa lg lmbut la bila pakai scrub.. laki nk pakai scrub? ngahaahah.

Anonymous said...

heh..kau ingat laki xnak ke kulit lembut2 ni?tp bkan aku la..ade 1 spesis laki yg nk..hahahha

budak kecik said...

ak ingt kau yg nak! hahahahahahaha

taw2. yg jnis spesies lmbut2 sket tu kan. hee. dia kna jumpa ngn ak tu. biar ak bg lecture sket psl scrub. ngahaahha