Tuesday, February 14, 2012

kami punca lab banjir!



hari ni first lab untuk semester baru.
dan hari ni jugak la, lab banjir gara-gara ak dengan kawan ak, awatif. haha.

tak pasal-pasal dr. sufian pun kena simbah dengan ak.
nasib baik ak perasan.
kalau tak, abes la lencun lecturer kesayangan cik paan tu. hee.
paling memalukan bila dr. sufian kata: "kalau nak mandi pun, tunggu la balik kolej dulu". dang! kena sebijik kau.



err, kalau saya nak mandi pun, saya tak akan mandi kat tempat public figure macam tu. lagi-lagi kat lab dr. tu. ish2.







10 comments:

Nurin Farhanah said...

tetttt!!!

budak kecik said...

tutttttttttttttt :p

naz said...

kasihaannn.

Anonymous said...

kau xckup hebat.aku hebat sket la.tumpahkan dye kaler biru 2.trpercik sket kat ksut grup mmber aku.haha
*comel gmbar bru ;)

budak kecik said...

naz: bkn kasihan tp kurang brnasib baik je..


cik anon: dye kaler biru kna kt kasut? pergh. kalo kna kt ak, ak nk mntk ganti yg baru. haha

*oo comel ek. nk tukar gmbr lain la plk. hee :p

Anonymous said...

ala.bkan byak pn.setitik je.ekk?nasib aku x group ngan kau.haha
da comel watpe nk tuka2!haish!

Anonymous said...

sweeettt la abe anon atas ni.. cm farid kamil awww... kui3

budak kecik said...

ala, ak byk gmbr2 yg super duper comel. kucing ade, baby ade, gmbr2 komik cmni pn ade. kau nk ke? nnti ak share ngn kau.. hee:p

budak kecik said...

cop! cik anon yg lg sorang ni mcm ak knal je.. farid kamil?? euwwwww. geli ak dgn farid kamil. haha

awa said...

glamour aku.haha