Saturday, January 14, 2012

pinang. kahwin.


"ku pinang kau dengan Bismillah", rossa-UNGU.





"ku kahwini kau dengan Alhamdulillah".
(yang ni sape pulak tukang nyanyi nya??) ahah!

12 comments:

cik_paan said...

meh sini aku nyanyi..woaha!!

ghost writer said...

ayat tuh leh cari makan lar,dak kecik. :)

budak kecik said...

paan: erk. ko nk nyanyi ke? xpe. ak rela undur diri. haha :P

ghost writer: ko nk join ak? jom. tp suara ak mcm katak pnggil hujan la. so, apa kata ko yg nyanyi, then ak main keyboard je. ahah!

ms ribena said...

macam kenal jek ayat ku nikah dengan alhamdulillah 2.. hikhik.. by the way.. sy ske eva!!!!

Anonymous said...

wall e ngan eva!!..haha epic2

kisah_aku said...
This comment has been removed by the author.
hei_na said...

wuut!hahaha..iyolh..alhmdulillah pon boleh!confirm tak xnak?huhuh...

budak kecik said...

k.ally: haa, bli la satu patong eva letak dlm bilik kita. haha

cik anon: gabungan 2 bnda ni sweet apa.. hee

k.husna: erk, apa yg konpem? xpehe la.

hei_na said...

tak ingt ke video yg awok tgk tu?bju pink and endingnye saksi kte kompem hehe...

budak kecik said...

oo yg tema dia pink tu ke? ahah. lawak je saksi dia. speaking trus: CONFIRM! kalo dulu sah, skrg, confirm. haha

ms ribena said...

memg nk beli tp x de jual.. hukhuk..

fazrulnoor said...

amboi..hebat