Thursday, January 26, 2012

coklat rusia.

COKLAT??
okay fine. sepupu ak dah bawak balik awek pilihan rusia dia (darsha).
cantik. dan pendek!
serius tak tipu.
tapi dia tinggi sikit dari ak. ngahaha.

sepupu ak dok compare ketinggian ak dengan si darsha tu.
apedehal der?
okay ak dah taw taste sepupu ak.
dia ni nak orang yang bijak.
darsha tu bakal doktor kot.
sepupu ak introduce ak as a doctor-to-be.
hello, ak biotechnologist-to-be okayh.
kenapa? tak boleh terima kenyataan ak bukan doktor? heh!

selamat membimbing dia ke arah kebenaran!!







*sebenarnya ak just nak cakap, yang si darsha tu bagi coklat yg gedabak besar kotak dia. hee. dan ak dok ngadap coklat tu sampai abes. tolong la jangan bagi ak coklat sebab ak ni memang hantu coklat tahu...

9 comments:

ayanuts said...

kalau mcm ni kena kawen dgn tokey kilang coklat..hari2 blh mkn coklat :) nice blog :)

Far8 budak baik said...

aku pun suka cokolat
tapi tak ar hantuuu.
hahahahahahaha

budak kecik said...

ayanuts: err tp 'dia' bukan tokey kilang coklat. xkesah la. jnji 'dia' kna bli coklat yg gedabak besar gak. hahah

far8: mmg la ko bkn hantu coklat tp kau tu hantu korea!! hahahahahaha

Anonymous said...

eceh..kate org pndek lak ekk..drpd kau mkan coklat baek kau mnum susu byak2..cokelat susu ke..xdela pndek sgat..ngeee =p
*coki2 boleh??

budak kecik said...

dh mmg realiti pendek. tp still ak kalah la kan ngn darsha tu. hee. erk! susu? sori la tekak ak xbleh nk terima la susu. dh lama kot ak xminum susu. last mse ak tadika kot. huhu. tp soya ak bleh minum plk. pelik ak.

coki2 tu kna pastikan yg rasa coklat je ek. xmau yg cmpur ngn susu tu. tp kalu dpt cadbury yg gedabak besar tu lg best. wohha! :P

hamzah ian said...

rasa mcm mana? hehe

Redbloodsnow said...

hehehe...sure hepi tu dpt makanan yg di sukai...hiks. zie plak tak suke coklat :(

dayu_myself said...

sedapnye coklat..
post johot ckit bhaaa..
hihihi
:P

budak kecik said...

mejah: rasa dia smpai menjilat kaki! ngahahah

redbloodsnow: sgt hepi kak!! rugi kot xsuka mkn coklat. hehe

dayu: erk. maaf bha. coklat tu habis ditelan oleh sy. sekian. ngee.