Wednesday, January 4, 2012

bunga. peace~

jujurnya, ak bangkit dari tidur dengan perasaan yang berbunga-bunga.
gayanya seperti dikurniakan semangat yang baru dari tuhan.
alhamdulillah.






you,
ak okay je la.
jangan bimbang pasal ak.
paling penting, ak ada love letter dari Dia.
dan ak percaya pada ketentuan Dia...



baby ni pun tekun je nak stadi untuk final exam tahu *sila percaya*



*formspring. terima kasih untuk keprihatinan kamu. ak sangat hargai :)

11 comments:

Anonymous said...

baik sgat la formspring tu kan..smpai byak benar soalan dtanye nye..

budak kecik said...

heh. sape soh tnya byk kali. hik3

Anonymous said...

xpe..kn "malu brtanye sesat jalan"..lg byk soaln lg xsesat kn..hehe

budak kecik said...

tepat sekali! kalo xbrani tnya, mmg anda akn sesat. hehe

fazrulnoor said...

tumpang lalu

fazrulnoor said...

tumpang lalu

budak kecik said...

sila la lalu. ni mmg tmpt public pn. hui3

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

budak kecik said...

thanx :)

L said...

waa. mesti bhgia kan.=)

Jom baca kejap =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

fazrulnoor said...

lalu tu buat kan la air..singgah kan namanya