Thursday, December 15, 2011

tengok gaya. sah. memang kau pun.


ak rasa ak tahu kau siapa.
hati ak kata memang kau pun.
*ceh, confident abes*


tengok gaya pun dah tahu kau siapa.
boleh tak kau serah diri je.
jangan buat ak tertanya-tanya la.
haih!



13 comments:

Anonymous said...

aku ke??hahahah

budak kecik said...

eh2. cik anon dah mula perasan la. ade ak sebut cik anon ke? huahua

budak kecik said...

rupa-rupanya ak ade silent reader la. ak langsung tak tahu. serius. sejak ak post pasal hint tu, baru kau nak tunjuk kewujudan kau kat sini ea.

kau kata kau nak guna orang tengah. jangan sampai orang tengah yg kau guna tu terjatuh cinta kat ak ye. kahkah

Anonymous said...

da reader..mstila silent..huahuahua
blom smpai wktunye..

budak kecik said...

haih. macam mana la kau boleh jumpa blog comot ak ni? ni picisan hidup ak je. takde benda yang menarik pun pasal ak. percaya la.

jangan bimbang. ak tak pernah terpikir pun nak kapel. Allah masih jaga hati ak mungkin.

**kalau kau betul2 approach ak, ak terus bawak kau jumpa parents ak je. senang cerita.

Anonymous said...

aku tau ko xkan wat bende2 cenggitu..nk jmpe prents ko pn aku ase awl lg..
tp smpai mse aku akan reveal juge 'cik anon' ni..bru kau boleh nilai aku..ok?

budak kecik said...

nak nilai kau? siapa ak nak nilai kau. ok cukup la ak nilai kau dengan berpandukan petunjuk dari Dia.

ok deal. kawan? :)

dayu_myself said...

ehem3....
amin~~ sye doakan anda berdua..ngee
^__^

budak kecik said...

doakan ape dayu?? cik anon ni masih menjadi tanda tnya la dayu. huhu

cik_paan said...

seronok aku baca acara berbalas komen ko dgn cik anon ni, budak kechik..kahkahkah

budak kecik said...

seronok la. ak rasa biasa je. hui3 =p

ghost writer said...

lorrr...tak payah ko tnya rupanya.ko up kat blog pun dia dah serah diri.lagi pantas dari streamyx.

budak kecik said...

bgs la bila cik anon serah diri. cuba kalu dia buat senyap je. haih hidup ak x tentu hala tahu. at least ak dh boleh saspek cik anon ni sape. hehe