Thursday, December 29, 2011

puteri kayangan.



nik nurin batrisha (esha) *dia sangat bangga dengan gigi dia*

esha anak pakcik ak.
perangai sebijik macam pakcik ak: nakal. tehee.
rindu dengan esha sebab dia banyak mulut.
kalau ak call ibu dia, mesti dia nak cakap gak: "k.kin. k.kin. esha kan ada banyak lipstick". ngahaha.
budak ni memang gila make up sikit.
pantang nampak orang make-up. mesti dia pun nak join gak.
dan esha ni jugak la yang rendam ak dalam swimming pool. bhahaaha.

*cik fiq vertigo! rindu la nak mandi kolam dengan kamu dan budak ni.
serius rindu.




nik nurin faqihah (qihah) *alolo. comeinya dia pakai tudung*

qihah adik esha.
masa qihah kecik, esha selalu buli dia.
dan sekarang giliran qihah pulak buli kakak dia.
sampai nanges2 si esha.
*pandai la pulak si qihah ni nak balas dendam kat kakak dia* keh3.

ak pernah jaga qihah masa dia umur 10 bulan kot.
sebab abah dia main badminton sampai lewat malam. *pakcik ak ni memang gila badminton*
ibu dia pulak kena shif malam masa tu. *makcik ak nurse*
so, malam tu qihah tidur dengan ak.
ibu dia dah pesan, qihah ni nak tidur kena letak banyak bantal sebab dia tidur ganas.
silap haribulan, boleh jatuh katil budak ni.
so, ak ikut je la kata ibu dia.
tapi malangnya qihah memang jatuh dari katil tyme dia tidur dengan ak.
sedar-sedar je, qihah dah nanges sebelah katil. *nasib ak tak tidur mati*
alhamdulillah, ada bantal jatuh sekali dengan dia.
so, takde la sampai lebam budak qihah ni. *nasib baik*


*nanti k.kin abes exam, k.kin pergi rumah kamu ea.

**pakcik ak ada beli jubah la dari mesir. so, haruslah tuntut dari dia. wee~~

2 comments:

cik_paan said...

alolo..orang nama nurin memang comel2 lah..huahuahuahua

budak kecik said...

ko baru taw ke cik paan?? huahuahua =p