Saturday, December 31, 2011

pictures can paint a thousand words.

penutup untuk tahun 2011~

lokasi: taman tasik perdana
tema: baju kurung atau jubah



gambar ni paling cantik *dah macam dunia alice in wonderland*



aksi berterabur kami. huahua.



gadis berjubah diapit oleh gadis berbaju kurung. ahah!



okay payung biru tu cik paan punya. *gigih ni dia siap bawak payung tu*




air terjun yang tak berapa nak terjun. heh.



muka cuak k.ally bila dengan kuda. dia terjerit-jerit nak sentuh kepala kuda. huahua.



k.husna. cik paan. aimi. k.ally
mereka masih single kecuali k.ally yang dalam open relationship (hehe)
siapa yang berkenan, please do inbox me later.
*kak husna tu demand sikit sebab dia nak muka orang yang macam shahid kapoor. hee.
**kata aimi, dia mahu orang yang sangat tinggi dan putih. tehee.



dapat gambar pokok pun jadi la.



cik paan si tukang photographer. kalau dia snap memang terbaik dari ladang. kalau sesiapa nak import dia untuk wedding korang, jangan segan-segan untuk tampil ke hadapan. huahua



cik paan dan ak. cik paan memang sangat FOTOGENIK!
*k.ally pun fotogenik kot. jeles ak. macam mana la nak jadi fotogenik ni? musykil ak. wehee.



akhirnya dapat jugak snap gambar kami berlima.



bentuk hati dihadiahkan khas untuk k.husna yang bakal meninggalkan kami. tahun 2012 merupakan dunia baru untuk beliau yang bakal menempuhi alam pekerjaan. :))
semoga berjaya k.husna!!



*gambar-gambar ni semua daripada kuasa dslr versi fon ok. wah! ak sangat bangga dengan fon sony ericsson k.ally.

17 comments:

ms ribena said...

memories~
ok. bab open relationship 2 akak bantah. haha
sahabat je ok~

dayu_myself said...

besnye...
nak ikot jugak..
:P
hehehee...semoga persahabtan anda berlima kekal hingga akhir hayat..
InsyaAllah...^__^

budak kecik said...

k.ally: teman tp mesra. hee~~

dayu: amin.. insyaAllah

*sem ni baru teruja nk g sne. hoho

cik_paan said...

kantoi cik paan sape..

hahahahha

budak kecik said...

hahahaahaha. cik paan= tetttttttt

Anonymous said...

amboi!!sakan nak jual org nie haha..spe pon gan akk,tu dh jd jodoh akk okeh haha!(ttp nak pggl shahid kapoor wlpon muke cm melayu ke apekn..xpsl2 jek ngee..)skrg blom b'sedia ke arah itu yek bdk kecik..

kepada Ally,Aimi,ikin dan nurin..terima kasih again,again and again!insyaAllah andai kata pjg umur,kte akan b'jumpe lg wlpon tak tahu dalam keadaan mcm mne sekali pon,hanya Allah yg maha mengetahui..btw!jge diri elok2,blaja rajin2 dan semoga korg b'jye dunia dan akhirat..AMIN!!

**luv yg sgt cantik!simpan kenangan nie smpai ke anak cucu kte nnt,insyaAllah..**

**Husna Umairah**

budak kecik said...

ikin mmg suka sgt dgn gmbr bentuk hati ni.

insyaAllah. kenangan ngn korang mmg akan terpahat dlm kotak memori smpai anak cucu. *selagi Allah pegang memori ikin ni. huhu

ms ribena said...

welll~ tgk la tgn sape... hahahahaha... (tgn pon nk bangga. tgn pon fotogenik kah?? hahahaha.. :D)

Anonymous said...

no beauty words i can say..
but...
thank Allah i found you all^^..
ekin: amin..amin..amin..moga dpt y tinggi dan putih..amin skali g..

--,--@ MRS JADE..

budak kecik said...

k.ally: well tgk la sape photographer nya. hee :p

aimi a.k.a. MRS JADE: syukur alhamdulillah. kita sekepala mungkin. :)

moga aimi dpt laki yg aimi impikan dan plg pnting, dia dpt bimbing aimi dan anak2 aimi ke jln Dia. amin.

Anonymous said...

MRS JADE:demand jgk yek tp semoga t'capai impian anda..AMIN!AMIN!AMIN!


**ops!!org penang pon boleh hahahah..~~

budak kecik said...

k.husna: mau org penang ka? meh habaq mai kt cheq naa. nnti bley cheq tlg pilih kan. wahaha *dh mcm agensi cari jodoh daa*

Anonymous said...

hehehe..aiyoyo!!mestilh nak haha..sakan nie nak carikan jodoh kah3..xpelh ikin,jodoh tu dtg dgn sendirinye...^_^

Anonymous said...

ni event celebr8 new yer ke??hakhak
tp klo da mmg kaki brgambar nk wat cane kn..haha

budak kecik said...

dh agak dh. kau msti akan kata kaki bergambar! mmg ak tnggu prkataan tu je yg kuar dri mulut kau. huahua

ni sbnrnya proses utk membina memori dan amek sedut msk dlm lappy. wee~~

Anonymous said...

oh..ok..you're a mind reader!!bhaye org mcm kau ni...keh3

budak kecik said...

bgs apa kalu ak dpt bce fikiran kau. wakaka :p