Wednesday, December 21, 2011

muka kaunter pertanyaan.

bukan main lagi ak fokus tyme jalan kaki balik kolej.
tiba-tiba ada orang perlahankan kenderaan dia kat sebelah ak.
gaya dia perlahankan kereta macam nak kidnap ak je.
serius cuak tyme tu.
dah la dua orang lelaki dalam kereta tu. *lagi la cuak*

tapi rupanya dorang nak tanya masjid um kat mana.
sejuk la jugak ak dengar kan.
*tapi manusia zaman sekarang bukannya boleh percaya pun. still kena berhati-hati even muka nampak macam suci gila*



sebenarnya ak pun pelik.
minggu ni dah berapa juta kali orang asyik tanya ak jalan-jalan kat um.
muka ak ni dah macam kaunter pertanyaan gamaknya.

4 comments:

Anonymous said...

kaunter prtanyaan??adelah sket...hahaha

len kali kau kne gntung tag "sini bkan kaunter prtanyaan"...mmg org xkaco ko dah..hehehe

budak kecik said...

mmg la x kaco. tp satgi jd bahan gelak la pulak. nak2 ngn kau ni. entah2 gelak guling2 bila ak gantung tag ni kan?? huhu

Anonymous said...

xdela glak gling2..aku post kat fesbuk je..hehehe

pnah jd x bile org tnye ko jlan tp ko trbagi direction yg slah..agk2 ape prsaan ko bile ko sdar ko slah?hehehe

budak kecik said...

x yah nk ngade2.. ade gak yg nk kena fire ngn ak nnti. huahua

ak rasa prnah kot. mula2, rasa serba salah gak..tp pas2, ala lantak la, bknnya dorang knal pun ak. sape suruh berkenan sgt nk tnya ak. nasib la korang. hee