Sunday, December 11, 2011

ak memang 'mama' paling rock pun.



time ni ak jadi babysitter terjun.
maklum la ibu dia keje.
jadi kami (ak dan makcik2 gorgeous dia)culik budak ensem ni pergi sogo.

ak yang tolak stroller dia.
ak yang bagi dia susu botol.
dan sangat mudah kalau nak tidurkan baby zhafran ni.

ak ni anak sulung.
maknanya kalau ak nak main dengan baby, ak main dengan anak sepupu ak je.
anak sepupu ak ramai.
oleh itu, boleh la jugak nak merasa main dengan baby.
ak suka cium rambut baby sebab bau dia bau yang natural.
bau yang datang dari rahim ibu...


*ada orang kata baby zhaf ni anak ak. aiyak. punya la rock pemakaian ak time tu, t-shirt dengan jeans. macam tak sesuai je gaya untuk mak budak. hoho. mama rockers you!!




10 comments:

wanda said...

omakk sekarang lg dhsyat taw..jgn memainn..ahhaahaa!!:)

budak kecik said...

ngee. dh xdpt beza mak budak ke nenek budak. tehee

fazrulnoor said...

pendidikan awal bergelar mama

budak kecik said...

yep!! pendidikan tu mmg sgt perlu. nnti xde la terkejut kan, cmne nk jaga baby nnti. tehee

HEROICzero said...

ada gaya . bila lagi ? kah kah kah !

budak kecik said...

kalau ada calon, esok jugak ak kawen der! kahkah

cik_paan said...

ohoh..aku rasa muka kau dah nampak mcm mak orang kot..

hai, untunglah...

budak kecik said...

apa yg untungnya cik paan? ko pun bakal jadi mak budak. teehee

ghost writer said...

aku tengok macam tak larat jer pegang bayi tuh..

budak kecik said...

baby zhaf tu memang berat pun. huahua