Tuesday, October 18, 2011

taik punya cicak.

salam.

pada satu malam yang sunyi dan sejuk.
ahah! kondisi yang paling sesuai untuk membuta dengan lena.
tanpa membuang masa walau seminit, ak panjat katil double-decker.
pakai stokin, tarik selimut pink. sedia untuk tidur.
*ceh, bab tidur laju aje.


tanpa diduga, setitik cecair jatuh atas muka ak.
pluupp.

kemudian, setitik lagi jatuh.
pluupp.

dan ak terus terjaga dari lena.
dalam keadaan mamai, ak pikir air hujan.
kemudian ak lap cecair tersebut dengan tangan kanan.
niat nak sambung tidur.

tapi ak mula berfikir dengan logik.
"eh air hujan. tingkap punya la jauh dari katil ak."
ak tilik tangan kanan. nampak warna cecair pelik.
ak bau.
BUSUK!

sah. TAIK CICAK!
taik punya cicak!
muka ak jadi tempat kumbahan dia.
nasib ak tak tidur ternganga tahu.
kalau tak, memang selamat terhadam dalam digestive system ak.



ini la nasib orang yang tidur katil double-decker.
tapi ak suka tidur tingkat paling atas.
sebab boleh tidur gaya bebas.

9 comments:

ghost writer said...

kau tidur pakai stokin?

sejuk sangat ker?

buDAK keCIK said...

pakai stokin utk mengelak msk angin...

ak ni senang nk msk angin. senang nk dpt gastrik

Nazz@Purple said...

hehehe..ala cicak mane de jamban..kne sabor le kalo kene..huhuhu

buDAK keCIK said...

1st tyme kena. syiok whoa. hhaha

fazrulnoor said...

mcm berenang plak buat gaya bebas

HEROICzero said...

dalam movie , kalau dia marah kat kawan dia ke , sapa ke , dia jerit , "bla bla bla shit face!"

oh baru aku faham maksud dia .

buDAK keCIK said...

fazrulnoor: eh gaya bebas bkn utk berenang je. tido pun boleh gaya bebas apa. haha

heroiczero: tp ak xnk la ckp shit face tyme tu sbb face tu face ak jgk. wahaha

adan said...

nasib baik kena kat muka beb.. klu kat mulut mmg hadam ar.. haha

buDAK keCIK said...

nyum2. terus kenyang. wahaha