Wednesday, October 26, 2011

soalan luar alam.

hampa. bila diri mahu libresse, tapi tidak ketemu.
terpaksa beli brand lain.


maaf jiwa tengah serabut. eh bukan kepala ke yang serabut? lantak la.
macam mana ni?
test ada 2.
test pertama ak suka sebab... ak punya suka la.
tapi test kedua ni?
ak agak soalan dia susah sebab dalam kelas pun lecturer ni suka sangat tanya soalan yang luar alam. haiyyo!

9 comments:

budak penjara said...

luar alam contohnya??dh kawen??cmtu ke??

budak kecik said...

haiyyo. nape la soklan kawen je yg asyik berputar dlm kepala bdk2 zmn skrg?? wakaka

x la. maksud ak. soklan dia selalu pelik, kdg2 jwpn yg dia nk tu kena ade maksud yg mndalam, jwpn yg lg power dri silibus dia. hui3

dayu_myself said...

ape kaet tbe2 libresse plak ni cik ikin...hahahaha
jgan risau ye....mstiboleh pnye..
dun worry laa...
yng pnting buat yg terbaek..
hwaiting!!!
^___^

budak kecik said...

kan dh ckp sbb kepala serabut. nk libresse x dpt plk. lg tambah serabutnya. hui3

fazrulnoor said...

jika kau fikirkan kau bole..kau hampir bole melakukan..

budak kecik said...

ecehceh..

ni yg ak rasa nk nanges ni sbb abam fazrulnoor bg semangat kt ak ni. huwaaaaa

*thanx bro =)

ghost writer said...

jiwa kacau sebenarnya..

selain test kau ada fikir lain?

budak kecik said...

bgs! ko mmg memahami ak. sbnrnya ak mmg ade pikir lain gak. mungkin ni la gaya org yg sedang kerinduan..

nak balik klate.

HEROICzero said...

lecturer mcm tu memang buat gua macam malasss je . sungguh2 study , eh soalan apa entah dia masuk .

konklusi , baik x payah study !


ini jangan diikut . hehe . all the best ! ke dah lepas ? =D