Tuesday, October 4, 2011

bola tenis masuk dalam baju tu.

salam.

minggu ni dah berapa kali ak asyik dengar pasal tenis.
ni yang ak rasa nak bukak rahsia yang dah lama ak peram. haha.

masa zaman matrik, ak suka cuba benda yang baru.
termasuk la aktiviti sukan.
kalau badminton, ak dah terlalu bosan.
maka, ak cuba main tenis.
konon berlagak nak main macam dato' nicole ann david. hui3.

kebetulan, court tenis betul-betul mengadap asrama boys.
lagi membara semangat ak nak main tenis.

nak dipendekkan cerita, suatu petang, ak turun la court tenis.
ada seorang budak lelaki kelas ak nak lawan tenis dengan ak.
ak pun layan je la.

masa turn dia untuk balas pukulan bola, dia pukul bola tenis sampai masuk dalam baju ak!!
what the foo...
pergh, mantap siot.
bola tenis tu rilek je terbang masuk dalam baju ak.
eh, ello.
ak pakai baju labuh okay masa tu.
gila apa ak nak pakai baby-t masa main tenis.
ak masih lagi sayangkan aurat ak.

ak rasa masa tu, ada angin sepoi-sepoi bahasa.
pastu, ak pakai baju jenis besar. *padahal tuan punya badan kecik je.
elok je dia pukul bola. kemudian terus GOAL masuk dalam baju ak.
wahaha.

tapi takde la pulak rasa sakit bila kena hentam dengan bola tenis tu.
sedar-sedar je, bola tu dah masuk dalam baju.
walaweyhs. malu giler.
dah la masa tu ak tengah ngadap blok asrama lelaki.
memang cantik la.





.BUKAN gambar main tenis.

.tapi gambar nak mintak pelempang.




7 comments:

HEROICzero said...

untung bola tennis . keh3x~

buDAK keCIK said...

haa, mmg la. dia taw ak pakai bra kaler apa kan. haha

dayu_myself said...

kah3...
bhya btul bola tnis...
tak mntak bnrao owner..
ceh....
(-___-'')

L said...

ak dapat no 2 ritu kejohanan kat institut ak.. hahahahhaah.. bangga sekejap..=0

derhaka pada ibu bapa??=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-jahanam-3.html

buDAK keCIK said...

dayu: mungkinkah bola tenis itu gatal? jeng3.

L: wah!tahniah2. ni yg nk kna berguru ngn ko ni. hehe

ghost writer said...

nicolanndavid tuh main tenis ker,dak antiVirus?

haha.berganda lar jawabnya dalam tuh.

buDAK keCIK said...

walaweyh, cmne bley tertukar squash ngn tenis ni. haha

apa yg berganda??