Tuesday, September 13, 2011

ponteng kelas?!

salam.

ehem-ehem.
saje nak buat pengumuman yang ak dah sampai um.
alhamdulillah..

tapi mood cuti tu masih bersarang di hati.
dah jadi sarang layang-layang gamaknya.
okay lettew. boleh buat jual. ye dak. cepat sikit kaya. keh3

walaupun malas tapi tetap ku gagahkan diri menuju ke kelas.


oh setan tidak berjaya menghasut ak untuk ponteng kelas.
padan muka setan!! haha.


7 comments:

L said...

ak ta suka ponteng kelas.. tp ak tetap ponteng... hahaha terok

jom bacer seket..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

fazrulnoor said...

moh lepak mid valley sini

buDAK keCIK said...

L : iman kena kuat tu. jom lawan setan!! hehe

fazrulnoor: jom2. ak mmg nk mid pun. nk bli brg. mid je la shopping complex plg dekat n senang nk g dri um. bro keje kt mid ke??

Asyila Zainuddin said...

wahh.. UM! rindu gile kot kat Um.. wuwuwuw..

buDAK keCIK said...

jom dtg um!! hehe

~SaL IjOu~ said...

nasib x keluar tanduk~ ;p

buDAK keCIK said...

tanduk dh ade sikit. haha