Wednesday, August 24, 2011

perempuan dan boxer

salam.

ada satu hari tu, ak teman adik laki ak pergi beli boxer dia.
adik laki ak ni sangat cerewet sikit bab-bab pilih baju. pergh, kalah kakak dia nih. isy!
nak pilih boxer pun susah.
ak dah mula naik bosan. *selamat la pompuan yang jadi bini kau nanti. mmuahaha.

sampai satu kedai tu, dari jauh ak nampak boxer kaler kuning.
bila pergi dekat, la boxer spongebob rupanya. menarik jugak.
ak terus paksa adik ak beli yang tu.
nasib baik la dia setuju. selamat! tehee.
akhirnya dia amek 2 boxer. 1 yang corak spongebob dan 1 lagi transformer.

bila masuk dalam kereta, ak tengok adik ak beria dok belek boxer dia.
tetiba ak rasa tertarik nak pakai boxer spongebob tu.
*sebenarnya ak tak pernah pun pakai boxer.
ak try la pujuk-pujuk adik ak, ak nak boxer dia yang tu.
huh! konpem la tak dapat.
okay adik ak menang.
alahai, mana ak nak carik boxer spongebob tu.
kat kedai tadi pun tinggal satu je.
takpe-takpe nanti ak carik boxer kaler pink! oh!

sebut pasal boxer ni, tetiba teringat soalan vengong kat formspring.
ada sorang laki ni tanya, macam mana pompuan pakai pad kalau dah pakai boxer tu?
alahai. kau ingat kami ni tak pakai underwear ke bila pakai boxer tu? yang macam korang buat tu. oops, maaf terlebih sudaa. hui3.

kawan pompuan ak ramai je yang pakai boxer.
majoriti pakai tyme nak tido. panas kot pakai seluar panjang.

tapi kalau tanya ak. ak tak pernah pakai boxer lagi. ngeh3.
ak lagi prefer seluar pendek.
lain okay seluar pendek dengan boxer.
ak suka pakai seluar pendek tyme nak kemas rumah.
takde la rimas dengan seluar panjang. kan.



*matlamat ak: ak nak cari boxer kaler pink!





gambar ini takde kena mengena dengan tajuk entry.
cuma nak gtaw lagu aishiteru best. tehee.




19 comments:

dayu_myself said...

boxer upin ipin ade tak???
semngt ke'Malaysia'an skitt..
hak3333....

bdak kecikkk....
bkan maen naaaa...hahahaha

buDAK keCIK said...

alamak dayu terasa. haha.

upin ipin ade. tnggu dayu reka. hikhik

sleeping_maniac90 said...

ak lyn lgu aishiteru hahahaha..

ak prefer suar pndek dr boxer.. ak xpna pki boxer pn.. cm plik je pmpuan pki boxer..

buDAK keCIK said...

ngee. sbnrnya depends pd diri masing2.

**tp ak nk try gak carik boxer kaler pink. keh3

syrupmasin said...

aku ade yg kale pink kau nk pinjam?? haha

aQimie Ceplos said...

haahaa!
membe aku punye la selekeh..
dia pegi pakai boxer balak dy sendiri buat tido.
punye la.. adeh. kalau ade kurap ke ketayap ke.. comfom berjangkit. ahah..
ko jgn macam tu plak ;)
peace yo ^^. heehe

Daktechic said...

haha,.prnh try pkai b0xer,.tp xbpe ske,.maluuu weyhh,.hihi

fazrulnoor said...

gile la ko..1st time aku dengar pmpuan pakai boxer

buDAK keCIK said...

syrupmasin: erk, pinjam? xnk ak! nnti kna scabies baru padan muka. keh3

aqimie ceplos: pinjam balak dia punya? pergh, apa jadahnya pakai balak dia punya? nk lepas rindu ke apa. hui3

daktechic: nape malu? ak bru nk try pakai ni. berazam nk pakai kaler pink lg. tp ak pakai dlm rumah je. sekian. haha

fazrulnoor: apa yg gilanya? ramai kot pompuan yg pakai boxer. hehe

Shamsuddin Amin said...

ingtkan laki je pakai boxer... =P

Far8 budak baik said...

sebok je kau knnnn..
nak gak pilih kn boxer tuk adik..
tahu tahu..aawek aku cakap..
kat asarama dy..
mlm2 budak budak pempuan'
semua pakai boxer je..
haha!

hamzah ian said...

boxer aku ilang

HEROICzero said...

semoga impian anda tercapai .


ha ha ha .

kotak bulat said...

suka seluar pendek..bwah lutut.. :) kb kalau dgn family, pakai seluar pnjg..

sifu im said...

kwn aku ade 1 boxer spongebob..dh la wrne pink..seb baik x padan ngn aku..klu tak mmg aku pau la yg dia nye..haha

HAZWAN17 said...

sekarang sume pakai bozer..jangan pakai boxer g bandar dah la haha

czueka zulaikha said...

haha ape soklan tuh. kuikui
i like wear boxer hee :)

boxer pink aku belambak, nak 1 ? haha

Bijen M. said...

Erk.
Motip pakai boxer then pakai spender belah dalam?
Ha ha ha.
Orang laki pakai boxer sebab nak avoid spender.
Tak ada air-cond katanya.

hiro said...

k