Sunday, August 21, 2011

budak minat kat ak?? hah?

salam.

pada satu petang yang indah, ak teman mak ak pergi rumah saudara ak.
sampai kat sana, pergh ramai gila budak-budak yang tengah berkumpul kat depan rumah dia.
budak-budak dalam lingkungan 13-15 tahun.

kemudian, mak ak masuk dalam rumah tapi ak lepak kat luar je la.
sebab kat dalam semuanya makcik-makcik. bukan geng ak tu. hehe
ak lagi rela pergi join dengan budak-budak tu. boleh la la ak nak buat lawak bodo dengan dorang.

bila mula-mula ak tegur dorang, ada respons baik punya.
ak apa lagi.
memanjang je borak.
disebabkan perangai ak ni sikit punya 'gila', dorang tak henti-henti dok gelak.
maaf la dik. kalau korang gelak sampai sakit perut.
bukan salah ibu mengandung. tehee.

lepas hampir sejam kat situ, mak ak ajak balik.
so, ak say goodbye la kat mereka.
masa ak dah nak keluar dari kawasan rumah tu, tetiba budak-budak ni jerit,

"kakak, budak ni XY(bukan nama sebenar) minat kat kakak la!!"

okay, rahang ak macam nak jatuh kat situ jugak.
hah? what the foo??
pejadahnya budak umur 13 tahun boleh minat kat ak??


haila.
adik! ce teka beza umur kita berapa?
7 tahun tahu!!
adik ni 'mimpi' pun belum. macam mana boleh minat kat akak ni? adoiyaii.

nanti bila adik dah umur 20 tahun, akak dah umur 27 tahun.
haa, masa tu muka akak dah berkedut sana sini.
masa tu baru la kau nak lari lintang pukang tengok ak.
mau kaa??





sampai sekarang ak pelik...
macam mana la budak boleh minat kat ak??
kenapa ea?
maybe taste budak tu memang orang tua la kot. haha





6 comments:

hiro said...

taste dia power! haha

Far8 budak baik said...

sebab kau cantik kot..
weh wehhh..aku pun minat kat kau gak ni..hahaha berani mati tak..hihi
tulahh kau wat dyorg gelak..
suka je..tu lahh terpiakt tu..
pehhhh nnti borak ngan aku lak k..
hik3

buDAK keCIK said...

hiro: power hotak dia. haha

far8 budak baik: wohho. tu mmg pengakuan berani mati. erk, kalu ak rajin, ak borak la ngn ko. ekkeke

naz said...

hahahahahhahahaah. i pun minat u. pleasee lah terima ahaha

fazrulnoor said...

lawa sgt ke? :)

buDAK keCIK said...

naz: maaf. lamaran anda ditolak. haha

fazrulnoor: gulp. jawapan dia TAK!! ak ase taste bdk tu mmg org tua. serius