Sunday, July 17, 2011

mantap beb!!

salam.

tawan gunung?
alhamdulillah gunung lambak berjaya juga kami tawan.
disebabkan tenaga ak semakin berkurangan bila sampai di puncak gunung,
maka tiada peluang untuk ak berjoget lambak di atas sana.



seperti biasa manusia yang berkaler pink itu adalah ak.
siap tambah effect cahaya lagi you. pergh, shoot cantik punya.

jujurnya daki gunung bukan perkara yang mudah.
kalau kau cepat mengalah di bawah sana, maka kau memang takde peluang untuk sampai ke puncak sana. langsung!
mind set juga amat penting.
sebelum daki gunung, kau kena setting dulu minda kau betul-betul.
setting benda-benda yang positif okay?

erk, ak pun tak tahu bila ak dah mula cintakan benda-benda nature ni.
tapi yang pasti benda-benda macam ni boleh merapatkan hubungan ak dengan Allah, sang Pencipta yang Maha Agung...

pssttt, kepada sesiapa yang planning nak panjat gunung, sila inform kat ak. mana la tahu, kalau-kalau ak free ke tyme tu... kan?

3 comments:

ghost writer said...

di manakah gunung lambak bertahan dak kecik?

dayu_myself said...

kenpa gambr saya x ada...huk3...sedihnya...

ngeeee...=)

buDAK keCIK said...

ghost writer: area kluang, johor ;D

dayu: tepuk dada tnya hati, nape ek? ngee ;p