Wednesday, July 6, 2011

hampir menuju klimaks

salam.

mata letih. otak tepu. hati bahagia.

mata letih mengadap report sampai lewat pagi.
otak tepu mencari idea yang hebat untuk isi report.
hati bahagia? kerana cinta?
oh, mencari cinta bukan identiti ak.

hati bahagia kerana rasa lega menguasai diri.
lega kerana report sudah selamat dipos. alhamdulillah.
moga-moga report ak dapat menarik perhatian pensyarah ak untuk terus bagi gred A tanpa ragu-ragu. amin.

oh ya.
anak-anak kerbau kat sini terlalu berminat dengan ak si gadis baju oren.
sehinggakan bontot ak pun disondolnya.
mereka menyangka bahawa bontot ak ni adalah sumber susuan mereka okay.
aiyak. ak malu.
kerana bontot ak sudah tidak suci lagi hanya kerana seekor anak kerbau.

nasib baik kau masih dalam golongan anak.
cuba bayang kalau kau dah masuk alam dewasa.
tak ke haru kalau bontot ak disondol dengan tanduk kerbau yang cantik mulus tu.


wah! terlalu banyak kenangan dengan kamu-kamu sepanjang berada di IVM ni.
masa semakin hampir.
hampir untuk menamatkan praktikal kita di sini.

hei, report sudah berjaya disiapkan.
konklusinya, mari kita tidur!



6 comments:

naz said...

hahahah siot punya kerbau. cemburu saya hahahah

buDAK keCIK said...

bhahaa. kamu dh trlambat ;p

dayu_myself said...

hahahha...tak suci..bahaya tu..haha...

buDAK keCIK said...

oh tidak. anak kerbau, ganti balik. er, nk ganti apa ye? haha

cik_paan said...

dah nak habis dah...

buDAK keCIK said...

yup! nk naik kuda lg!