Tuesday, May 31, 2011

~mata dah naik juling tengok arnab berzina~

kami sep kelate. tapi kami tok puok. kami kawe belako.
tok soh dok kiro negeri mano la weyh..




salam.

tepat pukul 7.40 pagi, kami naik lori untuk ke ladang arnab.
rasa dah macam banduan. dah la ak pakai baju peladang yang kaler oren. keh3
hari ni baru boleh jumpa dengan pelajar-pelajar di sini.
oh, baru ak sedar kat sini ramai jugak budak kelate.
macam mane ak tahu?
oh, mesti la ak tahu.
ambo dah cukup pakar dengan ciri-ciri ore negeri ambo. hoho.
i'm sorry. haha.

hari ni, ak ditugaskan untuk bersubahat dalam perzinaan arnab.
apakah?
sebenarnya hari ni kami kena buat natural mating untuk arnab.
rupanya arnab pun agak memilih pasangannya.
betina yang kaler hitam berlagak nak buayapren yang kaler putih. adoii..
yang lebih menarik, kami kena pilih betina yang sudah bersedia untuk mengawan (on heat) berdasarkan kaler vulvanya yang kemerahan dan sedikit bengkak.
kemudian, bila dapat kenal pasti betina yang on heat, kami kena pindahkan arnab betina tersebut ke dalam sangkar jantan.
gayanya seperti perigi cari timba la kan.

fakta: arnab hanya mengawan selama lebih kurang 3 saat. ooo...

masalahnya, ak tak berani nak pegang arnab sebab tengok keadaan kukunya yang terlalu panjang dan tajam-tajam.
oh, ak cukup fobia dengan kuku tajam. haila.

okay cukup cerita pasal kelemahan ak.
selain daripada natural mating, kami juga berpeluang untuk kumpul air mani arnab.
ye. sudah tentu kita perlu guna artificial vagina untuk kumpul air mani binatang.
dan yang paling menyayat hati, ak memang konpem la tak berpeluang nak buat benda alah ni.
macam mana ak nak buat kalau ak takut nak pegang arnab. choi.







4 comments:

darkbatman said...

kejapnye dia mengawan?

buDAK keCIK said...

ak pn x caye. tp mmg ak dh tgk ngn mata ak sndiri. kejap je proses mengawan arnab.. binatang kot. hoho

naz said...

3saat? fuhhh pakar pakar haha

buDAK keCIK said...

oh. mereka mmg pakar dlm bab2 nih. haha