Tuesday, March 8, 2011

~qadha tidur??~

salam.

whoa!!! pesta pantun bestari tahun ni paling gempak.
sangat gumbira sebab datuk rais yatim telah bermurah hati untuk menyumbangkan duit untuk projek kami. banyak pulak tu~!
projek ni memang layak dinobatkan sebagai projek terbaik untuk tahun ni~!!!
kalu bukan projek ni yang dapat anugerah tu, kita orang bako je. bako je.


rasanya hujung minggu ni yang paling bercelaru.
tapi puas hati sebab dapat handle pesta pantun bestari (PPB) untuk tahun ni.
tahun lepas tak dapat join sebab terlibat dengan projek lain.
tahun ni, terus ak rembat projek ni. hee.
sangat best sebab dapat jumpa para pemantun daripada 16 buah ipt.
mereka hensem. mereka comel. mereka jelita...


dan yang paling penting, ajk PPB dah macam famili.
banyak ragam tapi satu kepala.


pagi petang, ak urus bilik saringan pemantun.
malam pulak pergi dtc, tolong budak protokol hias dewan tunku canselor (dtc).
waktu tidur ak pun dah tak tentu akibat keletihan yang amat.
pape pun, semuanya sudaa berakhir...
pihak usm pun telah berjaya merebut gelaran juara untuk tahun ni. tahniah!!!

tapi...
kelas pagi isnin dah terkantoi. tettttttt.
kelas petang pulak membuatkan mata ak semakin berat. adeyh.
lecturer ak sangat memahami jiwa ak sebab beri peluang untuk kami balik awal.
ohho. apa lagi. ak lari balik bilik, terus tidur. zzzzzzzzzzzzzzzzz.
qadha tidur yang lepas-lepas.

erk. qadha tidur??


9 comments:

Anonymous said...

alaaaa , mana gamba aku ???
xde pon :(
x aci ar cmni . hehe .
-hidayah-

buDAK keCIK said...

tu la dayah. lain kali, tgk kami brgambar tros lompat msk gmbr skali. tiru la aimi yg slalu terjah kt setiap lokasi penggambaran kami. wahaha

Heidi Shafiq said...

pic tu cntik la.. :D

buDAK keCIK said...

heidi shafiq: gmbr ke atau kami yg cntik?? *tetiba aura perasan muncul. wahaha...
xde la. sbnrnya gmbr tu cntik sbb gna dslr+lighting nya yg sgt menawan. so, mmg la nmpk cntik gmbr tu. pape pn trima kasih~! ;D

Raji berkata said...

woahhh ni org kuat UM nih ;P
ak xdpt pergi pun sorry2
time tu ak pun ttaw ak tgh watper owh
@@
next year kau jdi ajk lgi phtu ak cbe dtg lak
hahaha

buDAK keCIK said...

raji: kuat la sgt. yg pnting semangat pasukan tuh. kan kan...

next year asenya dh x jd kot ajk. dh 3rd year kot nnti. tp bley je nnti ko nk g utk next year. sbb ak still akn support projek pantun ni

mie said...

dulu gue slalu guna istilah ni juga..
eheeheee

Nasuha Salleh said...

ngehngeh thniah USM
thun depn UM pula menang =D

buDAK keCIK said...

mie: qadha tido sgt ngam ngn jiwa ak. wee~~

nasuha salleh: insyaAllah... amin