Tuesday, March 29, 2011

~arabian nite~

salam.

alhamdulillah. majlis anugerah bestari (MAB) 2010/2011 telah selamat berlangsung pada 27 mac 2011 iaitu pada hari ahad lepas di Hotel Legend.

kali ni MAB bertemakan arabian night.
tapi ak rasa tahun ni terlalu ramai yang buat tema arabian ni.
kalau on je fesbuk, koleksi foto yang masuk wall ak mesti pakai style pak arab dan mak arab.
yang tu semestinya.

tak kisah la.
sebab ak suka tema ni.
at least, budak-budak kolej ak yang jenis 'on off ' tu reti la jugak nak tutup rambut pada hari kejadian.
taw tak 'on off ' tu menatang ape?
kalau tak taw, sila bertanyakan perkara ini kepada gadis-gadis yang jenis pakai tudung mengikut mood mereka. harap maklum.



makanannya terlalu sedap. sangat puas hati.
berbaloi la jugak ak bayar mahal-mahal nih!!
*tetiba rasa lapar.



perkara pertama yang kami wajib lakukan: sesi fotografi!!



shisha perasa durian. *sila percaya.
siapa mau cuba??


bergambar dengan banner pun boleh laa...



kami dah siap makan!! tadaa
sebelum angkat kaki daripada dewan, amek gambar adalah satu kewajipan!


bersama rumate tercinta!!
saya mau sebilik dengan kamu lagi tahun depan.
mampukah untuk kita bersama lagi??
mungkin...


bergambar dengan piala projek terbaik kami!!
PESTA PANTUN BESTARI.
terlalu banyak dugaan sepanjang pertandingan pantun berlangsung.
tapi akhirnya projek kami berjaya merangkul anugerah projek terbaik untuk tahun ni.
alhamdulillah...

bila piala kami disatukan dengan benda pink!!
sangat comel!


sekian saja laporan daripada saya...
*jumaat ni ade dinner biotech pulak.
siapa yang berani untuk meminjamkan DSLR nya kepada ak??
ade berani?


6 comments:

cik_paan said...

kalu ade dslr, memang mantap!!!

buDAK keCIK said...

like this!!

blink3. kehkeh

mie said...

wow!!
minah2 arab ke tu?
heheheheee

buDAK keCIK said...

minah arab celup!!wakaka

Bijen M. said...

Tade gaya Arab pun.
Pakailah jubah dan purdah.
Baru macho.
Okebai!

buDAK keCIK said...

bijen m.: ak xnk nnti org kata tyme ni je ak pakai purdah... biarla dtg drpd hati yg ikhlas utk pakai... x reti nk brpura-pura