Monday, January 3, 2011

~klon khairul fahmi~

salam.

pukul 6.10 pagi, alarm alert 4 minute dah memekak kat tepi telinga ak.
ak terus tekan snooze.
tarik selimut, sambung tidur.
dah la sejuk. best whoa tidur.

pukul 6.25 pagi, sekali lagi alarm alert memekak.
alamak, subuh tak semayang lagi.
terkocoh-kocoh ak bangkit menuju ke toilet, amek air semayang.
nak mandi, sejuk sangat meyh.

usai selesai semayang, tetiba ak teringat.
ALAMAK. ARI NI KELAS AK PUKUL 8~!
uwaaaaa. malasnya nak pergi kelas.

TAPI, pagi ni kelas technology recombinant DNA.
sebut je recombinant DNA, terus pergi mandi. pedulikan rasa sejuk itu. ngee.





kalu korang ingat la kan, pada tahun 1996 ade sorang saintis ni (Ian Wilmut) telah berjaya membuat klon biri-biri. klon biri-biri ni telah diberi nama sebagai Dolly. tapi Dolly tak dapat hidup lama. maklum la, kan manusia yang buat.
hasil tangan manusia takkan sama dengan hasil tangan Allah...

TETIBA... idea paling mantap muncul dari kepala genius ak.
toink toink toink.



ape kata kalu ak buat klon khairul fahmi... wakaka
mungkin bila dah siap proses pengkloning nih, ak boleh jual kepada sesape yang berminat. ohho.
nanti tak yah mereka-mereka (ak tak termasuk okeyhh) ni nak berebut dengan cik elia tuh.
boleh buat bisnes la pulak. ade sesape yang berminat untuk jadi partner ak??

tapi sape yang nak tolong ak amekkan sel si khairul fahmi?????????


10 comments:

cik_paan said...

ish2....
balik2 khairul fahmi dye je...
makin boring pulak aku

buDAK keCIK said...

gaggagaga

mie said...

apa kata klon je diri sendiri...
boleh bahagi amsa..
hahaaa

Fiq said...

pastu kalau mati, cane? tamo sekejap sekejap jew...

buDAK keCIK said...

mie: okeyh.kite bahagi sama rata...ngee

fiq: mungkin otak doc bley combine ngn otak saintis...kite try sama2 nk??ohho

alfa_sh said...

Herm...
herm...
weh...blh jg tu..tp dh ada orng klon la..smlm yang ckp dgn sy tu..uhuhuh

ain fathihah said...

adoi..banyaknya blog tulis pasal KFCM ni. memang meletup2 dia sekarang.

buDAK keCIK said...

alfa_sh: owh, yg nama khairul fahmi tuh ke? bley caye ke?? ngee

ain fathihah: sgt da bomb...

alfa_sh said...

uhuhuhh..
enth la..
mcm x pcya jer..
apa2 hl time fllw up blh th nm per

idAti mALek said...

meh tngok klon gf KF plak...hehehehehehe

http://daricahayahati.blogspot.com/2011/01/klon-gf-khairul-fahmi.html