Saturday, January 8, 2011

~kesian bakal suami dia~

salam.

setelah kolej ak dengan rasminya menutup dewan makan, maka ak akan jadi pengunjung setia kafe untuk mengisi perut ak yang sentiasa kosong.

after maghrib tadi ak terus pergi beli makanan kerana perut ak sudah mula untuk berdangdut. okeyh. ak benci dangdut.

dalam dok tunggu makanan ak siap dimasak, ak dah terperasan ade geng-geng red lady di penjuru kafe. mereka melahap makanan sambil bergelak ketawa gedik-gedik. adoi. saje nak tarik perhatian ke cik kak?

usai makanan ak siap dibungkus, tanpa melengahkan masa ak terus menuju ke kaunter bayaran.
ye. ak tapau je.
tak kuasa ak nak lepaking kat kafe yang sentiasa penuh dengan kepulan asap rokok.
ak tengok asap rokok pun bangga je berlegar-legar di ruang udara sambil mencari mangsa untuk menyerang paru-paru.
ak masih sayangkan paru-paru ak~!

masa ak kat kaunter bayaran, ak terperasan geng-geng red lady tu pun ade kat situ.
lah, melayu rupanya. tapi gedik-gedik berlagak macam gaya omputih.
adeyh. pedih mata ak tengok pakaian mereka yang tersembul sana-sini.

ade sorang minah yang daripada geng-geng tu la jugak, pakai baju adik yang bertali halus.
dah la bertali halus, pakai bra kaler pink pulak tuh.
warna yang sangat terang-terangan untuk dilihat.
ak tengok abang yang jaga kaunter tu pun dah tersembul bijik mata menengoknya.
hampesz. kalu dah ade gene XY tu, memang syiok je tengok benda-benda alah camtu.
ye la. orang bagi free, kita tengok. kan kan...
ak tengok takde la gebu sangat kulit minah tuh. sawo matang je kot. parut pun belambak.
dengan parut BCG nya besar gedabak. ohho. sangat memalukan.
entah ape yang nak dibanggakan sangat dengan berpakaian cenggitu.
tetiba ak rasa takde selera nak makan.

kesian bakal suami dia.
semua orang dah tengok kulit bakal bininya yang tak berapa nak gebu ni.
semua orang dah taw parut-parut kat badan bakal bininya ni.

kesian bakal suami dia...


7 comments:

FarhanaDr said...

Tapi dia sendiri tak kesiankan diri dia.. Hmmmmm..

syakira0uhlala said...

hehe..agree! kesian bakal suami die. eh2.tpi biasanya,mcmane org tu mcmtu jgk la jdoh die kn..hehe nsib bdn la.

buDAK keCIK said...

FarhanaDr: dia x sedar diri lg tuh...

syakira0uhlala: betul2... kalu dia baik, maka jodohnya pn baik. dan sebaliknya...

Raji berkata said...

oh syg btol
kalau sebelum kahwin dh dpt tgk dgn free tiada apa lagi rahsia lepas kahwin nnti
btol syangi maruah dan harga diri

buDAK keCIK said...

Raji: ye~! dpt tgk dgn free2 je. xde byr2... ak sokong ko. sayangi la maruah dan harga diri~!

Muhammad Safie said...

adess...camni punye org pun ader..

ANATI SOKI said...

ahahah nice oe!! anat seyes menci giler jenis manusia yng duk ipt duk bergeng-geng nih. meluat.
diorng nih jenis taknak berkawan ngn orng. asyik lepak ngn sesama diorang je. pastu mengumpat org. seyes menci