Tuesday, November 30, 2010

salam.

SEJUK~!
asal petang je hujan. asal hujan je petang.
ape yang ak merapu ni?
penangan exam. ngeh3.



ak ni pun dah macam orang dalam pantang.
berbalut dengan sweater la. dengan stokin lagi.
nasib ak tak pakai kain batik. sebenarnya ak tak reti nak pakai kain batik. kehkeh.
bila pakai je mesti terlucut. daripada ak buat free show depan kawan-kawan ak, baik ak pakai seluar ke, skirt ke. terjaga sket maruah ak. hee.

kalo pekena teh tarik+roti canai kat kolej sebelah ni pun best jugak ni.
TAPI... malam pun hujan.
bila masa pulak la ak nak makan roti canai ni.
adeyh. ak ni kalo tyme malam selera makan ak ni lain.
dah macam kebulur...
kalo ak tahan lapar, bangun pagi tu dah macam zombie carik makanan.

zombie ke ni?? lantak laa. ade ak kesah. secara faktanya, ak akan bertukar jadi pink kalo ak lapar~! percaya la.

p/s: 6-2=4. maknanya lagi 4 paper. chaiyok2.

5 comments:

mie said...

usaha tangga kejayaan...
hahaaaaa

Bijen M. said...

Hujan-hujan pekena bubur nasi pun care juga.
Woah!

buDAK keCIK said...

mie: ayat cam perli ak jew~!

bijen: bubur nasi?xpe.gigi ak comel lg ni.nnti dh tua2 kang baru ak start bljr mkn bubur nasi.
ngeh3

Heidi Shafiq said...

nah amik kunci kete aku gi beli roti cnai.. :P

buDAK keCIK said...

heidi: ko pakai kete ape? kalo bmw, kete sport ke, ak layan je. tp kalo kncil ke, myv ke ak x bape nk ngam la wei...

*demanding