Thursday, November 4, 2010

~last but not least~

salam.

ak tengah mengidam nasi lemak mapley ni~!
nyum3.



okie. fine. minggu ni merupakan minggu stadi week.
TAPI ak tak stadi pun. langsung tak.
sbb ak pulun nak siapkan esemen. dah macam zombie.
waktu tido ak pun tak tetap.
sampai la ak jatuh sakit. demam.
even due date after raya haji. tapi ak tak nak buat keje last minit.
ak memang dah set goal, nak siapkan esemen minggu ni jugak.


ANNOUNCEMENT:
ak akan bersara dari dunia alam maya buat seketika.
back to reality: i'm a student~!
final exam dah nak dekat woii...
asyik bukak muka buku pastu blogging. bila ak nak stadi nyer??
hampess.
camni la ak.
jangan la bagi ak berukband ke, wiFi ke.
kalu tak memang memanjang je nak online. ape kes?


ak amat terharu sbb ade bloggers yg sudi untuk datang terjah blog picisan ak yang serba pinky ni. terima kasih!!! mmmuuuaaahhhh. gedix. aiyakk.
maaf la ye kepada sesape yang dah berbulu mata dia sampai boleh guna sikat apabila melihat blog pink ak ni.
ngeh3.

YE... AK MEMANG HANTU PINK. harap maklum. hee.


kepada bidadari besi,
k.kin mungkin akan rindu dengan blog kamu (yang selalu gado2 manja dengan en mofasad anda).
dengan cerita musim salji kamu.
pastikan kamu upload gambar kamu tengah main dengan ketulan ais di sana ea~!
nanti bila k.kin dah ade berukband, boleh la skype dengan pa n ma k.kin.
mereka pun tengah merindui keceriaan kamu yang tak pernah pudar~!
kamu memang seorang yang kuat seperti bonda kamu~!



tenung gambar ni ketat-ketat di saat kamu merindui kami di Malaysia~!
credit to photographer yang tak bertauliah. hee.
suke gambar ni sbb tengok mimik muka dibah yang sangat2 comel+gaya baby yang bersahaja.
and k.kin pulak, muka tengah koya. kihkih.



kepada bloggers yang bakal merindui ak (bongkak giler), ak ade hadiah paling menawan kat u olls...
yg pasti bukan gambar ak pakai bra terbalik ea. dusshhh2.
...
....
......
........
..........
.............
.................
....................
.........................
............................
................................
...................................
.......................................
...........................................




TADAA...


PERGH... SANGAT MENAWAN~!
bisa meruntun hati sape2 yang melihatnya. wakaka.
kalu u olls rindu sama beruk yang jelita ni, jangan malu2, jangan segan2 datang jenguk blog pink ak ni.
thanx a lotzz... sayang kamoo semua. hee.

kenangan dari ak: buDAk kecik aka Nur Asyikin.

p/s: yeay~! akhirnya ak dapat jugak jamah nasi lemak mapley. erkkk. alhamdulillah. kenyang.

8 comments:

cik_paan said...

study balik nie...

MOFASAD said...

bidadari je?

Fiq said...

gamba tu..
ehem!
ailebiu yayang...!!!

kantoi asek on9 jek..

ahahahahah

nak g study la..!

Bijen M. said...

Makan nasi lemak sambil menulis blog?
Handal sungguh.

✿....rossa alina....✿ said...

umang aih!!cumel tol si monkey tu..hihihihi...

Linglung said...

masa gua stadi dulu, stadi week gua rembat abiskan masa main game je derr..haha

hi encik parid!

mE iS aS said...

nk tnye..y kt tgh tu sape name ? muke die mcm kwn sy skul dlu...

buDAK keCIK said...

mc as weh.tu kawe laa...

ni la blog syikin~!ngee