Thursday, November 25, 2010

~joget lambak mcChicken~

salam.


hey you~! i dh abes 1 paper.
ceh. baru abes 1 paper dah nk canang satu m'sia. gila kentang~!


okie. satu paper dah abes.
tutup nota yang tu, kita bukak nota plant physio untuk esok pulak ea.


tetiba teringat plan giler rumate ak.

A: yeay~! ak abes exam 3hb~!
B: ade ak kesah.
A: memang la ko tak kesah sebab ko abes 10hb. kehkeh.
B: pastu???
A: nanti masa 3hb, lepas dorang kutip je ak punye paper, ak nak joget lambak kat situ jugak. woohooo.
B: erk???

bernas jugak idea tu...
ade sape-sape nak join ak joget lambak 10hb ni kat dalam dewan?
anyone??
tak pun kite buat joget lambak tyme pergi makan mcChicken~!
kahkah

p/s: 5 lagi paper...

9 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ada peksa ya...macam cool je bunyiknya ..layan jika heppi

buDAK keCIK said...

still mood exam~! org lain dh tgh brjimba pn..
sob3
jom ikut ak joget lambak kt mcD.kehkeh

cik_paan said...

orang ajak berjimba esok tak nak...

apan lee said...

good luck weh! ;p

hamzah ian said...

gua dah abis exam,.. hehe

Fiq said...

ape kelassss joget lambak!

aku piliiey KLCC dowwwhhhh...!!!

buDAK keCIK said...

paan: sorry...

apan: thanx weh n_n

hamzah: ak x bape nk jelesh pn ngn ko tu~!hee

fiq: erk.klcc??gagaga

Bijen M. said...

Uih.
Lama gila exam.
Punya lama baru habis habis satu paper.
Gua dah habis dah pun.
Dah grad dah.
Ha ha ha ha ha ha ha!

buDAK keCIK said...

bijen: hampess la lu~!uwaaaaa