Wednesday, October 6, 2010

what a good day


wee~~~ptg ni no practical class
so,ak boleh balik kolej awal sket
dan yg paling penting, qada' tido semalam.heh

pastu, masuk kelas plant biotech, kami diberitahu bahawa esok takde lab
boleh balik kolej awal lagi
nikmatnya kalo takde kelas petang.sangat2.heh
tapi petang esok pukul 5 sampai 6.45pm ade kelas biotech technique
pergh, yg ni paling mengancam
sebab ak selalu main exercise kepala dalam kelas ni.paham dop?
maksudnya kepala ak asyik ke kanan, pastu ke kiri pulak, tahan ngantuk beb
wakaka
mana idaknya, kelas petang sampai nk dekat maghrib, memang ak surrender la
memang tahap otak dah saturated giler2 tyme ni

tapi pape pun, test plant physio so far okay la
alhamdulillah, boleh la jugak jawab
TAPI
test plant biotech,huh hancus!!!
ak jawab mende la soalan plant biotech tadi
soalan memang, pergh lila vavi wa cakap lu.heh
ak ase ak dh baca agrobacterium, biolistic gun TAPI...
entah la...haish
mana boleh camni!!!
ak memang kena pulun sampai titisan darah ak yg terakhir
cehh, gaya cam nk pergi berperang
tapi memang pn ak nk pergi berperang lepas raya haji ni...
berperang dalam exam hall.hee~~~

p/s: watch out wif the virus around you...





2 comments:

dayu_myself said...

hehehe...tol3...sush la plant biotek..uwaa.....ntah pape jek jwab...huk3

Nur Asyikin Bt Aminuddin said...

xpe...
yg pnting trip nk g sg siput jadi
wee~~~