Wednesday, October 27, 2010

~sape dia?~

salam.

ak ni tak berapa nak masuk dengan cerita korea ni.
first cerita korea yg ak tengok: my girl.
ngeh3. memang lawak gila cerita ni. siyes!
sampai ak terguling-guling tengok cerita ni. kihkih.





ak tak berapa kenal hero/heroin korea ni.
TAPI ak cukup minat dia ni!
yg ak taw, dia ni salah sorang group boys over flower.
dia SANGAT-SANGAT COMEYY!
harap maklum... ngee.



ak tengok dia sampai hati ak cair.
ceit. punya la jiwang!
takde maknanya hati ak nak cair. hee.
ak cuma suka tengok muka comeyy dia ni!




haa ni sorang lagi budak boys over flower.
dia ni pun comeyy.
TAPI tak secomeyy yg kat atas tu. hee.



haa yg ni la leader boys over flower.
bagi ak dia tak secomeyy yg 2 orang kat atas ni. ngee.
TAPI cik paan minat giler la yg ni.



nama saya rain.
kihkih.
teringat ak kat iklan tv.
trademark dia: nama saya rain.
ngeh3.


sebenarnya ak teringat kat budak misteri ni.
kihkih.
tetiba keluar pasal hero korea yg comeyy ni.
erk! budak misteri? ngee.
hanya ak and cik paan je yg taw. heh.


p/s: watch out with the mystery guy around you.

6 comments:

it's-paan said...

woi....ni ape taruk pic kim hyun joong aku ni???
gambar kim bum aku pun ade....lee min ho pun ade nie????
tekujat aku tengok pic bf aku dlm blog ko...ooops..
mystery guy????ahaks....

buDAK keCIK said...

ramainya bf ko?
pass la kt ak sorang. ak nk yg kt atas skali tu.
lee min ho ko amek la.ak x kesah yg tu
ngeh3

mystery guy?jeng3
bdk klj sebelah kot.
bkn 'org sebelah' ea
kihkih

Bijen M. said...

Err.
Wonder Girls lah.

buDAK keCIK said...

Bijen M.: hah?nape ngn wonder girls? ko minat grup tu ek? hee

dayu_myself said...

nak tau gak spe mystery guy tu?????curious2......
jeng3x..... ^.^

buDAK keCIK said...

jeng3...sapekah?
yg psti bkn ranjit~!
kihkih