Tuesday, October 19, 2010

salam...

pergh.semalam ak dah macam orang yg amek dadah.
after dinner semalam ak makan ubat sbb tak tahan sangat sakit mata+sakit kepala.
pastu dalam pukul 10 lebih, mata ak yg memang dah sepet ni memang dah tak boleh nak bukak.
tapi ak still tahan lagi sbb tengah kecoh-kecoh nak cari bahan untuk assignment kat tenet
masalahnya bahan yg ak nak tu punya la siot je nak jumpa.
dah la pandangan mata ak ni dah nampak kelabu je.
so, jalan yg paling mudah. tutup laptop. cuci muka, gosok gigi, tarik selimut. selamat malam. hee




p/s: watch out with the virus around you.

No comments: